net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έκλεισε η υπόθεση ΤΤ για τον Guy Martin, όπως λέει ο ίδιος.

ΤΤ τέλος για μένα!

Ο Αγγλος αναβάτης μοτοσυκλέτας και κάτοχος πολλαπλών ρεκόρ αγώνων δήλωσε και επίσημα ότι δεν θα συμμετέχει ξανά στον αγώνα του Isle of Man!

 
Ασχημα τα νέα για τους φίλους των αγώνων που ήλπιζαν σε επιστροφή του Guy Martin στον αγώνα του Isle of Man. Ο Βρετανός αστέρας των αγώνων δήλωσε, σε συνέντευξη που πραγματοποίησε στο facebook, είπε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά στον διάσημο αγώνα, παρά το γεγονός ότι δέχεται πολύ καλές προσφορές για αυτό.
 
Συγκεκριμένα, είπε: «Ακόμα παίρνω προσφορές από τις μεγαλύτερες ομάδες του ΤΤ να αγωνιστώ, και μπήκα στον πειρασμό, αλλά ήμουν εκεί και το έχω κάνει. Ακόμα και όσο σκέφτηκα αυτές τις προσφορές, το έκανα για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα μετάνιωνα που δεν θα συμμετείχα. Αλλά, όσο καθόμουν στον καναπέ με σπασμένη την πλάτη μου, ήξερα ότι έχω αντέξει αρκετά. Είναι κάθε χρόνο τα ίδια. Πήγα πολύ καλά σαν συμμετοχές από χόμπι, αλλά για να πάω ακόμα πιο γρήγορα θα πρέπει να αφιερώσω την ζωή μου σε αυτό και δεν επιθυμώ να το κάνω»

Ωστόσο, ο Guy Martin δεν θα μείνει εκτός μοτοσυκλετιστικής δράσης καθώς όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, θα πάρει μέρος σε έναν αγώνα ανάβασης στην Νέα Ζηλανδία, αλλά και θα προσπαθήσει να καταρρίψει το ρεκόρ χρόνου για μοτοσυκλέτα, στην πίστα του Nurburgring! 
 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ