net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

«...είμαστε καλότυχοι που έχουμε έναν αναβάτη εξέλιξης ο οποίος μπορεί να πιέσει το RC213V στα όριά του», δήλωσε ο κ. Nakamoto για τον Casey Stoner.

Συνεχίζει ο Stoner με την HRC

Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην HRC, ως αναβάτης εξέλιξης και το 2015, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής στο MotoGP, Casey Stoner, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Honda.

 
Ο Stoner θα πραγματοποιήσει δοκιμές με το RC213V στις 29 και 31 Ιανουαρίου στη Sepang, λίγο πριν από το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς. Τουλάχιστον άλλο ένα τεστ θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της χρονιάς, χωρίς, όμως να έχει ανακοινωθεί ημερομηνία προς το παρόν.

Σχετικά με την  ανανέωση της συνεργασίας του με την HRC ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής στο MotoGP δήλωσε: «Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από την οδήγηση, ήταν αναζωογονητικό, να οδηγήσω ξανά μοτοσικλέτα, πριν από μερικούς μήνες. Τώρα, μετά από την ξεκούραση των Γιορτών είμαι χαρούμενος που σας ανακοινώνω ότι κατόπιν συζητήσεων με τον κ. Nakamoto, καταλήξαμε σε συμφωνία για την συνέχιση της συνεργασίας μας. Αυτή τη στιγμή προετοιμάζομαι για να δοκιμάσω στη Sepang σε μερικές εβδομάδες-όπου ο καιρός και η υγρασία θα είναι πολύ διαφορετικά από του Motegi-γι αυτό και πρέπει να βρίσκομαι σε φόρμα!»

Την ευχαρίστησή του για την επέκταση της συνεργασίας με τον Αυστραλό εξέφρασε και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της HRC, Shuhei Nakamoto: «Κατά την αρχή, καλή χρονιά! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε το 2015 ανακοινώνοντας τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον Casey το οποίο και κρατάμε στην οικογένεια της Honda. Οι πληροφορίες που δίνει στην HRC είναι ανεκτίμητες και είμαστε καλότυχοι που έχουμε έναν αναβάτη εξέλιξης ο οποίος μπορεί να πιέσει το RC213V στα όριά του».

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ