net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το N-Com ARX

Το N-Com ARX

Το N-Com ARX

Το N-Com ARX

Συνεργασία Nolan και Sony

Μια μεγάλη ηλεκτρονική εταιρία, όπως η Sony, αποφάσισε να θέσει εαυτόν στις υπηρεσίες ασφάλειας των αναβατών, εξελίσσοντας ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας, που αναμένεται να δούμε στο άμεσο μέλλον.

 
Πρόκειται για το N-Com ARX, που προέκυψε μετά από συνεργασία της Nolan με τη Sony και έρχεται να δώσει τέλος, στα όποια σενάρια ήθελαν, αντίστοιχες προσπάθειες του παρελθόντος, να αποτυγχάνουν.
 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις εκπροσώπων των δύο εταιριών, το νέο κράνος, επιτρέπει στους αναβάτες να βιώσουν μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία. Ενσωματώνει την μοναδική τεχνολογία ολογραμμάτων της Sony, που παρέχεται σε μορφή οπτικής μονάδας. Λαμβάνει  το φως που δημιουργείται από την οπτική μηχανή και έπειτα προβάλλει ολογραφική εικόνα με διάφορα στοιχεία , μέσω ενός φακού, στα μάτια του αναβάτη.

Το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης μεταξύ του N-Com και της εφαρμογής App της εταιρίας, είναι ότι  παρέχονται πληροφορίες, μέσω μιας οθόνης, στο οπτικό πεδίο του μοτοσικλετιστή η οποίες έχουν να κάνουν με την άνετη και ασφαλή μετακίνηση του. Η θέαση χρήσιμων και ουσιωδών πληροφοριών, συνδυασμένων με φωνητικές εντολές, επιτρέπουν στον αναβάτη να συγκεντρωθεί στην οδήγηση.

Αυτό το κράνος αντιπροσωπεύει την καινοτομία και την εξέλιξη, που είναι διατεθειμένες οι εταιρίες να προσφέρουν, στο κοντινό μέλλον. Πρωταρχικός στόχος, παραμένει η ασφάλεια των μοτοσικλετιστών και η τεχνολογία των ολογραμμάτων θα φέρει καινούργιες εμπειρίες μετάβασης σε όσους το φορέσουν.

Όπως φάινεται, οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο τομέα, κινούνται πλέον με γοργούς ρυθμούς.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο
, πώς λειτουργεί
 

 

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ