net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα μοτοσυκλέτα της Ducati, Diavel Diesel

Συνεργασία Ducati & Diesel

Η Ducati συνεργάστηκε με την εταιρεία Diesel και δημιούργησε το νέο της ρετρό-φουτουριστικό μοντέλο, Diavel Diesel. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς η κατασκευή της μοτοσυκλέτας δεν αφήνει κανένα αδιάφορο.

 
Το μοντέλο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο  Milan Mens Fashion Week 2017 κι ενθουσίασε το κοινό. Πρόκειται για το αποτέλεσμα μια πολυετούς συνεργασίας της Ιταλικής εταιρείας μόδας με τη Ducati. Η Diavel θα είναι μια περιορισμένη έκδοση των 666 αντιτύπων - διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2017 και η τιμή της θα αγγίζει τα 24.990 ευρώ.

Ο σχεδιασμός της Diavel έχει αρκετά ρετρό και φουτουριστικά στοιχεία σε κάθε λεπτομέρεια της. Στην εντυπωσιακή κατασκευή της μοτοσυκλέτας, περιλαμβάνονται κομμάτια από ανοξείδωτο ατσάλι κι ανάγλυφες προεξοχές στο ρεζερβουάρ. Η σέλα είναι κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα, στο οποίο καταγράφονται πολλά τρίγωνα, σύμβολο που αντιπροσωπεύει τα τρία D Ducati, Diavel και Diesel. Τα πλαϊνά καλύμματα των αεραγωγών και οι δαγκάνες είναι χρώματος κόκκινου. Η εξάτμιση είναι καινούρια και έχει μαύρη κεραμική επίστρωση με τελικά Zircotec. Το μοντέλο θα διατίθεται στην αγορά από τον Απρίλιο του 2017.

Ο Claudio Domenicali της Ducati ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Diesel και δηλώνει πως αυτή η συνεργασία δεν αφήνει κανένα λάτρη της μοτοσυκλέτας αδιάφορο, όπως επίσης και κανέναν από το χώρο της μόδας.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ