net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σχεδιάστε το t-shirt του Ιδρύματος Marco Simoncelli για το 2015 και κερδίστε!

Σχεδιάστε για τον Sic

Να μια πολύ καλή ευκαιρία για να δείξετε την υποστήριξή σας στη μνήμη του Super Sic, με την μορφή online διαγωνισμού σχεδίου “Design for Sic”. Γραφίστες και σχεδιαστές, βάλτε μπρος για το t-shirt 2015, του ιδρύματος Simoncelli!

 

Ο Paolo, πατέρας του Marco, δημιούργησε το Ιδρυμα Marco Simoncelli μετά την άτυχη απώλεια του αναβάτη των MotoGP το 2011 και αυτή η μη κερδοσκοπική οργάνωση, αναπτύσσει πολυάριθμα φιλανθρωπικά προγράμματα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Στηριζόμενο σε δωρεές και δημιουργικές ιδέες για την συγκέντρωση κεφαλαίων, το ίδρυμα σε συνεργασία με τους μακροπρόθεσμους συνεργάτες του στη Dainese, ανακοίνωσαν διαγωνισμό σχεδιασμού t-shirt ο οποίος είναι ανοιχτός για οποιονδήποτε μπορεί να σχεδιάσει/ ζωγραφίσει και είναι πρόθυμος να απολαύσει την δόξα κερδίζοντας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε, αφού ετοιμάσετε το σχέδιο, είναι να το ανεβάσετε στο ειδικό site Design For Sic, να μοιραστείτε την δημιουργία σας με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter κλπ) και να τους βάλετε να ψηφίσουν!

Τα τρία σχέδια που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους ψήφους, θα μπουν στην τελική ευθεία του διαγωνισμού και το σχέδιο που θα κερδίσει θα το διαλέξει ο πατέρας του Marco και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Kate Fretty.

Πέρα από την ανάρτηση του σχεδίου του στο επίσημο site του ιδρύματος Marco Simoncelli, ο νικητής θα παραλάβει και ένα πάσο για τα paddock του αγώνα MotoGP στο San Marino, στις 14 Σεπτεμβρίου στο Misano!

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να ανεβάζουν τις δημιουργίες τους στο designforsic.com από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 20 Αυγούστου, 2014

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (στα Αγγλικά)


 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ