net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το σχέδιο του Salvador Gonzales.

Το σχέδιο του Ryan Black-Macken.

Το σχέδιο του Richard Christoph.

Σχέδια για νέες υγρόψυκτες Victory

Τέσσερα σχέδια νέων μοντέλων της Victory είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν όχι μόνο την πρόθεση της εταιρείας να εισέλθει στην κατηγορία των muscle cruiser, αλλά και τη δημιουργία ενός υγρόψυκτου κινητήρα.

 

Τα τρία πρώτα σχέδια διαθέτουν υγρόψυκτους κινητήρες και σύγχρονο σχεδιασμό, γεγονός που τα κατατάσσει στην κατηγορία των muscle cruiser, εκεί που κυριαρχεί το Diavel της Ducati. Το τέταρτο, από την άλλη, είναι ένα κλασικό custom μοντέλο.

Το πρώτο σχέδιο ανήκει στον Richard Christoph, πρώην σχεδιαστή της Harley-Davidson, το δεύτερο στον Ryan Black-Macken, πρώην σχεδιαστή της Volvo, και το τρίτο στον Salvador Gonzales. Και οι τρεις ανήκουν στο σχεδιαστικό δυναμικό της Victory. Το τέταρτο, από την άλλη, ανήκει στον Greg Brew, υπεύθυνο design της Polaris, ιδιοκτήτριας της Victory.

Τι σημαίνουν, όμως, αυτά τα σχέδια και γιατί έχουν διαρρεύσει; Πιθανότατα η Victory επιθυμεί να μπει δυναμικά στην κατηγορία των muscle cruiser και επιθυμεί να προετοιμάσει το έδαφος, συγκεντρώνοντας αντιδράσεις και feedback. Αν κάτι τέτοιο ισχύει και η Victory ετοιμάζεται να ανεβάσει τον πήχη (σε σχεδιασμό και επιδόσεις που δε μας έχει συνηθίσει), θα βρει μπροστά της έναν σκληρό αντίπαλο: το Diavel της Ducati. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προετοιμαστεί καλά.

Η Victory, άλλωστε, ανήκει στην Polaris. Και ποια άλλη εταιρεία που ανήκει στην Polaris, αποφάσισε πριν ένα χρόνο να ανταγωνιστεί στα ίσα μια εταιρεία μεγαθήριο στην κατηγορία της (λέγε με Harley-Davidson); Η Indian Motorcycles, η οποία λάνσαρε μια νέα γκάμα παραδοσιακών custom μοντέλων.

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ