net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Suzuki EXTRIGGER

Αυτό είναι ένα από τα σχέδια που κατατέθηκαν προς κατοχύρωση.

Suzuki: Ηλεκτρικός μπόμπος!

Σχέδια που κατατέθηκαν προς κατοχύρωση θέλουν την Suzuki να θέτει σε παραγωγή τον ηλεκτροκίνητο «μπόμπο» EXTRIGGER, o οποίος θα εναντιωθεί στον ανταγωνισμό από την Honda και την Kawasaki.

 
To χαρακτηριστικό στυλ ενός «μπόμπου» έχει επιζήσει διαχρονικά, στα δίκυκλα, με το Honda Grom να είναι ιδιαίτερα πετυχημένο και την Kawasaki να έχει ήδη απαντήσει δυναμικά με το Z125! Φαίνεται λοιπόν ότι και η Suzuki μπαίνει στο χορό, με μια διαφορετική, όμως, προσέγγιση! 

Η Ιαπωνική εταιρεία προχώρησε στην κατοχύρωση πατεντών για την έκδοση παραγωγής του ηλεκτροκίνητου EXTRIGGER, ενός «μπόμπου» που είχε παρουσιαστεί ως concept to 2013, στο Τόκιο. 

Οι πατέντες αφορούν προς το παρόν, τις αγορές της Κίνας, της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών, συνεπώς κάθε νέο μας αφορά άμεσα! Σύμφωνα με την Suzuki, ο ηλεκτρικός κινητήρας αλλά και η μπαταρία του νέου EXTRIGGER δεν έχουν σχεδιαστεί με βασικό γνώμονα τις επιδόσεις, αλλά την ευκολία χρήσης, καθώς οι μπαταρίες δεν θα είναι μεγάλου μεγέθους, ενώ και ο ηλεκτροκινητήρας αναμένεται να είναι λογικής ισχύος και όχι με σκοπό τις απόλυτες επιδόσεις. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, με βάση το ότι οι πατέντες κατατέθηκαν τώρα, αναμένουμε το νέο μοντέλο να παρουσιαστεί το φθινόπωρο, ενώ θα μπει σε παραγωγή το 2017. Πως θα σας φαινόταν, μια τέτοια ιδέα; 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ