net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφο, sport, ποιοτικό, το Suzuki Gixxer SF είναι σαφής ένδειξη για το πόσο γρήγορα ανεβαίνουν οι προδιαγραφές της ινδικής αγοράς δικύκλου.

Suzuki Gixxer SF, επίσημο βίντεο

Η Suzuki Ινδίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για το μικρό Supersport μοτοσικλετάκι Gixxer SF, ότι πιο sport μπορεί κανείς να αγοράσει στην Ινδία σε μικρά κυβικά, ενώ διατίθεται και σε Race Replica έκδοση.

 
To μονοκύλινδρο μοτοσικλετάκι των 155 κ.εκ., Suzuki Gixxer SF αποδίδει 14,6 Hp -όπως και το γυμνό αδελφάκι του Gixxer 155, πάνω στο οποίο βασίζεται-, ζυγίζει 139 κιλά γεμάτο, και δεν έχει καμιά άλλη διαφορά από το γυμνό μοντέλο, πλην της ένδυσης. Σημειώστε πως το Gixxer SF βγαίνει και σε Race Replica χρωματική έκδοση η οποία φέτος -με την επιστροφή της Suzuki στο MotoGP- κοσμεί πολλές ακόμη μοτοσικλέτες της Suzuki παγκοσμίως.
Πανέμορφο, ποιοτικό, με λεπτομέρειες που θα περίμενε κανείς να δει σε ευρωπαϊκό μοντέλο, το Gixxer SF δείχνει πραγματικά high-end, ενώ από ότι διαβάζουμε η Suzuki έχει ανακοινώσει σειρά προτεραιότητας, με αρκετούς πελάτες να πρέπει να περιμένουν έως και 2 μήνες για την παράδοση.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ