net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αισθητικές κυρίως οι αλλαγές που φέρουν οι special εκδόσεις GSX-S 1000 & GSX-S 1000F.

Suzuki GSX-S 1000/F Special Edition

Με τελικό Yoshimura, νέα γραφικά και πληθώρα γνήσιων after market αξεσουάρ, παρουσιάστηκαν οι special εκδόσεις των GSX-S 1000 και GSX-S 1000F, από την Suzuki.

 
 Οι αλλαγές και οι προσθήκες είναι κοινές και για τα δύο μοντέλα. Οι special εκδόσεις θα φέρουν τελικό R11 της Yoshimura, ενώ η ίδια εταιρεία θα προμηθεύει και αξεσουάρ όπως παξιμάδι του λαιμού, μπουζοκαλώδια, ακρόμπαρα και τάπα λαδιού, που αποτελούν νέες και διαφορετικές σε σχέση με τις standard, προσθήκες.  

Από τον κατάλογο των αξεσουάρ της Suzuki τώρα, τα special edition GSX, αποκτούν διακοσμητική λωρίδα στα στεφάνια των ζαντών, tank pad, προστατευτικό  - επέκταση  στα μαρσπιέ του οδηγού, υποδοχές στο ψαλίδι για να πιάνει αγωνιστικού τύπου stand, αυτοκόλλητο κάλυμμα τάπας ρεζερβουάρ και μανέτες με μαύρο ματ φινίρισμα. 


Τα γραφικά και οι βαφές διαφέρουν φυσικά από αυτά των standard εκδόσεων, ενώ επιπρόσθετα σε όλα τα ανωτέρω, τα GSX special edition θα παραδίδονται χωρίς να είναι τοποθετημένο τα μαρσπιέ συνοδηγού καιη  σέλα συνεπιβάτη, στην θέση της οποίας θα υπάρχει πλέον κάλυμμα - κοκοβιός, για να προσδίδεται ένα μονόσελο, racing look. Μαρσπιέ και σελάκι συνοδηγού θα δίδονται ξεχωριστά στους ιδιοκτήτες για να προσθαφαιρούνται κατά βούληση. 

Οι Special εκδόσεις των GSX θα κυκλοφορήσουν άμεσα στην αγορά της Μ. Βρετανίας, παραμένοντας άγνωστο το αν θα διατεθούν και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας. 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ