net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τελικά θα δούμε το Suzuki GSX-R600 στις αγορές.

Suzuki GSX-R600: Η επιστροφή του Λαζάρου

Πριν δυο εβδομάδες σε άρθρο που μοιραστήκαμε μαζί σας, ανακοινώσαμε ότι η εταιρεία SUZUKI θα παρουσιάσει στις αγορές το GSX-R750 τα επόμενα δυο χρόνια. Το μέλλον, όμως, του GSX-R600 παρέμενε άγνωστο αν θα έβγαινε στις αγορές. Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι R600 θα δει το φως της αγοράς.

 
Μετά από κατασκοπευτική αναζήτηση της πραγματικής ιστορίας, δυο λάτρεις των μοτοσυκλετών διορθώνουν την είδηση σε μια διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή. Ως εκ τούτου στο επεισόδιο 48, ο Quentin έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, αποκαλύπτοντας κάποια νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας, λέγοντας ότι θα δούμε ένα νέο Suzuki GSX-R600 2019 με την ομάδα της Suzuki στη Hamamatsu. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία δείχνει μια δέσμευση για την αγορά των supersport.

Οι λεπτομέρειες, όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, είναι διακριτικές προς το παρόν. Πιθανότατα το νέο GSX-R600 θα ακολουθήσει την τάση της βιομηχανίας και θα ενσωματώσει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ride-by-wire και φρένα ABS για το supersport σχεδιασμό της. Η Suzuki μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα την αγορά των supersport , ελπίζοντας ότι θα βελτιώσει τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα περισσότερο από ότι στο παρελθόν.

Φανταζόμαστε ότι ο πρώτος κατασκευαστής, που θα φέρει ένα superbike με IMU ηλεκτρονικά στο χώρο  των 600 κκ, θα ανεβάσει τις πωλήσεις της εταιρείας του στο απόγειο... Δυο χρόνια είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να περιμένουμε να δούμε το νέο GSX-R600, ελπίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερες ενημερώσεις πριν την τελική του παρουσίαση το 2019.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ