net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Suzuki σας περιμένει όλους στο περίπτερο της, που θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της έκθεσης Scooter Moto Festival 2015.

Suzuki: 500 προσκλήσεις για το SMF 2015

H Suzuki προσφέρει πεντακόσιες δωρεάν προσκλήσεις για το Scooter Moto Festival 2015, για κατόχους μοτοσικλετών Suzuki, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την στήριξη της στους πελάτες της και στο θεσμό.

 
Η γιορτή των δυο τροχών πλησιάζει! Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Scooter Moto Festival που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 27 Απριλίου στο Γκάζι, ανοίγει τις πόρτες του για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας.

Από αυτή τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει η Suzuki. Θέλοντας να είναι κοντά στους φίλους της προσφέρει πεντακόσιες δωρεάν προσκλήσεις για το Scooter Moto Festival 2015, για κατόχους μοτοσικλετών Suzuki.  
  
Ο τρόπος: μπαίνοντας απλώς στον επίσημο ιστότοπο της εταιρίας www.suzuki.gr, σας υποδέχεται μια φόρμα επικοινωνίας που αφορά το Scooter Moto Festival 2015. 

Στη συνέχεια δίνοντας τα στοιχεία σας, τα στοιχεία του μοντέλου Suzuki που έχετε στην κατοχή σας καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ενημερώνεστε άμεσα  για την παραλαβή της πρόσκλησης σας από τα καταστήματα μοτοσικλετών SUZUKI. Αυτόματα θα έχετε την ευκαιρία και στο μέλλον για συνεχή ενημέρωση γύρω από τα νέα της αγαπημένης σας μάρκας και ανάλογων ενεργειών από την Suzuki στην Ελλάδα.

Η Suzuki σας περιμένει όλους στο περίπτερο της, που θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της έκθεσης Scooter Moto Festival 2015, από τις 24 έως τις 27 Απριλίου στο Γκάζι, για να γνωριστείτε από κοντά και να δείτε όλα τα νέα μοντέλα της χρονιάς. 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ