net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα custom Suzuki 2 LOUD

Suzuki 2 LOUD: Μια custom που φωνάζει

O Μax Ma άλλαξε σχεδόν εξ ολοκλήρου τη Suzuki LOUD, τοποθετώντας πολλά διαφορετικά εξαρτήματα στην μοτοσυκλέτα όπως τη σέλα και το υποπλαίσιο, όλα προερχόμενα από το εργαστήριο του.

 
Η μοτοσυκλέτα 2 LOUD αποτελεί έργο ενός και μόνο ανθρώπου, του Ma Yicheng ή Max Μa, όπως τον αποκαλούν οι άγγλοι φίλοι του. Στην ηλικία των 19 ετών βραβεύτηκε σε εθνικό διαγωνισμό για τις επιδόσεις του στην γλυπτική μετάλλων αλλά από πάντα αγαπούσε τις μοτοσυκλέτες.

Πραγματικά δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς σε αυτό το Suzuki. Το TU250, που πρωτοεμφανίστηκε το 1994, είναι ουσιαστικά μια Universal Japanese Motorcycle. Αλλά ο Max αντιλήφθηκε τις δυνατότητες της και ανέδειξε κάθε ίχνος της γοητείας της.

Σύμφωνα με τον Μax, όταν ξεκίνησε την μετατροπή, ήθελε να την κάνει να δείχνει όμορφη, όποιες και αν ήταν οι γραμμές και τα χρώματα της. Και φυσικά υπήρχαν πολλές μικρές λεπτομέρειες. 

Aντικατέστησε το ρεζερβουάρ με ένα μικρότερο από Honda CL50, ώστε να χωρέσει στο πλαίσιο της. Επίσης, ξαναέφτιαξε το υποπλαίσιο και αντικατέστησε τη σέλα με μία custom που αφήνει ακάλυπτο το πίσω φτερό. Ακόμη, πρόσθεσε ένα νέο αμορτισέρ, ζάντες 18 ιντσών και στους δύο τροχούς και μπροστινό φρένο AP Racing. Η μοτοσυκλέτα δε διαθέτει ταχύμετρο αλλά μόνο μικρούς διακόπτες στην αριστερή πλευρά του τιμονιού, όπου βρίσκεται και το κουμπί της μίζας.

O Max ασχολήθηκε με ολόκληρη τη μοτοσυκλέτα από την μπροστινή δαγκάνα φρένου και το καπάκι του ντεπόζιτου μέχρι το στήριγμα του προβολέα και τις τάπες, όλα προέρχονται από τον πάγκο του εργαστηρίου του. Το σύστημα εξάτμισης είναι και αυτό custom. Για την επίτευξη επιπλέον πολυπλοκότητας στην κατασκευή πρόσθεσε ασημένιες λεπτομέρειες.

Το TU250 είναι μια πραγματική απόδειξη της δεξιοτεχνίας του Max.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ