net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Kawasaki θα είναι ο επίσημος πάροχος μοτοσυκλετών για τον αγώνα Giro D'Italia του 2016 και αποφάσισε να το γιορτάσει.

Στον Giro d Italia 2016

Η Kawasaki θα είναι η επίσημη πάροχος εταιρεία για μοτοσυκλέτες στον ποδηλατικό αγώνα Giro d Italia 2016 και παρουσίασε τα γραφικά της Versys 650 που θα χρησιμοποιηθεί ως όχημα υποστήριξης στον αγώνα.

 
Η Kawasaki θα είναι επίσημος πάροχος μοτοσυκλετών για τον 99ο ποδηλατικό αγώνα Giro D Italia, o οποίος θα λάβει χώρα από τις 6 μέχρι τις 29 Μαΐου στην γείτονα χώρα. Για να γιορτάσει το γεγονός, η εταιρεία προσκάλεσε τον Damiano Cunego, νικητή του αγώνα, στην Imola και στον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος World Superbike. 

Στην πίστα της Imola, όπου και ο Damiano Cunego συνάντησε τον πρωταθλητή των WSBK για το 2015, Jonathan Rea, αποκαλύφθηκαν τα γραφικά της Kawasaki Versys που θα χρησιμοποιηθεί ως όχημα υποστήριξης στον Giro D Italia. H Versys επιλέχθηκε για την αξιοπιστία της και την ικανότητά της σε πολλαπλούς ρόλους και, μαζί με άλλες 29 μοτοσυκλέτες Kawasaki, θα αποτελούν τα οχήματα υποστήριξης του αγώνα, μεταφέροντας κριτές, αλλά και ιατρικές και υποστηρικτικές ομάδες. 

Επιπλέον, ο Damiano Cunego και ο Jonathan Rea, επί τη ευκαιρία της περίστασης, οδήγησαν μαζί στην πίστα και κατόπιν αντάλλαξαν συζήτηση αλλά και αγωνιστικά αντικείμενα, συγκεκριμένα ο Cunego έδωσε τον εξοπλισμό του στον Rea, ενώ ο πρωταθλητής των WSBK χάρισε στον ποδηλάτη τις μπότες, με τις οποίες νίκησε στους αγώνες του Assen πριν λίγο καιρό. 

Ο Rea, ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός, είπε: «Ανταλλάξαμε εξοπλισμό με τον Damiano, ο οποίος είναι ένας θρύλος στον χώρο της ποδηλασίας. Είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και αυτή ήταν η πρώτη φορά που τον συναντούσα. Μου άρεσε που η Kawasaki και τα WSBK έκαναν αυτή την σύνδεση με ποδήλατο και superbike, εγώ ο ίδιος αγαπώ πολύ την ποδηλασία και την εξασκώ σε μεγάλο βαθμό. Έχω φίλους επαγγελματίες ποδηλάτες και ξέρω πολύ καλά το χώρο. Ελπίζω ότι θα μείνουμε σε επαφή με τον Damiano και, αν μπορέσω να βρεθώ στον αγώνα, ελπίζω να τον επισκεφτώ σε κάποιο από τα στάδια του αγώνα»

Με τη σειρά του, ο Cunego είπε: «Είμαι μεγάλος fan των αγώνων, αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Έχω μείνει έκπληκτος, η εντύπωση που είχα από την τηλεόραση έχει επιβεβαιωθεί στο έπακρο. Ο Jonathan είναι ένας φοβερός αναβάτης, μου εξήγησε όλα τα μυστικά της πίστας, και θα ήθελα πολύ να τον δω να τρέχει στον Giro D Italia!» 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ