net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Evel Knievel μετά την καριέρα του ως stunt rider, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δημοπρασία στο Διαδίκτυο.

Το αμερικάνικο μοτέρ των 500 ίππων που πήρε τη θέση του βρετανικού των 280.

Στο σφυρί η Aston Martin του Evel Knievel!

Σε διαδικτυακή δημοπρασία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο του θρυλικού Αμερικανού stunt rider, Evel Knievel μια εκπληκτική Aston Martin Lagonda με μοτέρ Chevrolet 500 ίππων!

 
Ο Evel Knievel έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τους δύο τροχούς. Όμως και οι τέσσερις τροχοί είχαν μέρος και στην προσωπική του ζωή όπως αποδεικνύει και το προσωπικό του αυτοκίνητο, μια Aston Martin Lagonda που έφερε την προσωπική «υπογραφή» του Αμερικανού stunt rider. 
Η εξωτική Aston Martin είναι μοντέλο του 1984 και αγοράστηκε από τον Αμερικανό στα τέλη της 10ετίας του ’80. Ο Knievel τη χρησιμοποιούσε μέχρι και το 2006, ένα χρόνο πριν από τον θάνατό του. Φυσικά δεν την είχε αφήσει στην αυθεντική της κατάσταση αφού άλλαξε τον V8 κινητήρα των 5,3 λίτρων που έφερε (280 ίπποι) με έναν big block 8,3 λίτρων της Chevrolet που απέδιδε 500 περίπου ίππους και ελεύθερες εξατμίσεις που έβγαιναν στα πλαϊνά κάτω από τις πόρτες.

Η Lagonda, που φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, πωλείται μαζί μια μπαγκαζιέρα μέσα στην οποία ο Αμερικανός κοιμόταν μετά την καριέρα του ως stunt rider όταν περιόδευε της Η.Π.Α. ως ζωγράφος. Το αυτοκίνητο έρχεται μαζί με το έγγραφο της πώλησής του, από τον Knievel στον γιό του Kelly «για διακόσια περίπου δολάρια», αλλά και κάποια ακόμη πράγματα που υποτίθεται ότι είναι προσωπικά αντικείμενα του Αμερικανού-ένα ζευγάρι γάντια και μια κολόνια! 

Η καφέ Aston Martin Lagonda βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δημοπρασία στο eBay με την τελευταία προσφορά να ανέρχεται στα 14.433 ευρώ. Δείτε, επίσης, εδώ βίντεο του αυτοκινήτου.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ