net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Νότης Παπαπαύλου θα συμμετάσχει στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, στην κατηγορία Moto3, με Honda NSF250R, με τη χορηγία της CWM FX.

"Το μυαλό μου είναι μόνο στο πόσο καλά θα προπονηθώ και θα δώσω όλον τον καλό μου εαυτό στο να πετύχει η συμμετοχή μας στο CEV".

Στο ισπανικό Moto3 ο Νότης Παπαπαύλου

Με τη χορηγία της CWM FX, ο Νότης Παπαπαύλου θα συμμετάσχει για το 2015 στην κατηγορία Moto3 του Ισπανικού πρωταθλήματος CEV (Copa Espana Velosidad), καβάλα σε ένα Honda NSF250R.

 
Η CWM FX βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον νεαρό Έλληνα Αθλητή του μηχανοκίνητου κόσμου, τον 15χρονο Νότη Παπαπαύλου, ο οποίος το 2015 θα αγωνιστεί στην κατηγορία Moto3 του Ισπανικού πρωταθλήματος CEV (Copa Espana Velosidad) 2015, με Honda NSF250R. 

Tα λογότυπα του Ελληνικού γραφείου CWM FX HELLAS θα βρίσκονται πάνω στη μοτοσυκλέτα, στη φόρμα και το κράνος του οδηγού και στο χώρο του paddock σε κάθε αγώνα και επίσημη προπόνηση της ομάδας. 

Η ομάδα είναι η DMC Junior Team (η DMC αγωνίζεται και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK στην κατηγορία Supersport), με Team Manager τον Ισπανό Javier Acuna Rico, με πτυχία στα μηχανοκίνητα σπορ και στην αθλητική ψυχολογία, ο οποίος είναι και Διευθυντής του IMR-Racing School από το 2009. Αρχιμηχανικός είναι ο Ιταλός Ilario Pasini που έχει πολλούς Τίτλους με ομάδες στην Ιταλία και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Υπεύθυνος για την Τηλεμετρία (Τηλεμετρίστας) είναι ο Jose Zapata Malendez, μηχανικός ο David Dominguez Garcia, ενώ ο Kike Banuls είναι ο Σύμβουλος για την αγωνιστική τεχνική, ένα σημαντικό άτομο που συνεργάζεται με οδηγούς όπως ο Hector Faubel, o Isaac Vinales, o Jorge Navarro, o Axel Pons, o Nasser Al Malki και η Ana Carrasco! Για τις αναρτήσεις η ομάδα συνεργάζεται με την γνωστή Andreani MHS Ohlins.

Oι Αγώνες είναι έξι και ξεκινούν στις 29 Μαρτίου στην Albacete, μετά ακολουθούν οι Jerez (31 Μαΐου), Alcarras (28 Ιουνίου), Aragon (26 Ιουλίου), Valencia (13 Σεπτεμβρίου) και Navarra (18 Οκτωβρίου).

Καθώς η εταιρία υποστηρίζει ενεργά την Ελλάδα, ο Anthony Constantinou, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CWM World δήλωσε: "O μηχανοκίνητος αθλητισμός μας ενδιαφέρει. Η υποστήριξή μας στον Νότη Παπαπαύλου δείχνει τον τρόπο του δικού μας σκέπτεσθαι. Κάνουμε μια χορηγία στο MotoGP, βάζουμε τα Ελληνικά χρώματα σε ένα άθλημα που έλειπε, παίρνουμε όμως παράλληλα και ένα φέρελπι και ταλαντούχο Έλληνα αθλητή και τον στηρίζουμε ώστε η χώρα μας να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στο συγκεκριμένο σπορ. Απλά, γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλάζουμε τα δεδομένα και δημιουργούμε επιπλέον αξία για το κοινό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ό,τι κάνουμε, σε πολύ μεγαλύτερο εύρος για το κοινό των απανταχού επενδυτών μας δηλαδή".

Από την πλευρά του ο Νότης Παπαπαύλου είπε: "Από τη στιγμή που έμαθα από τον κ. Κωνσταντίνου ότι θα με βοηθήσει να προχωρήσω την αγωνιστική μου καριέρα, είμαι τρομερά χαρούμενος. Χωρίς τη βοήθειά του δεν θα είχα τελειώσει πέρυσι το Moriwaki Cup, ούτε θα είχα καταφέρει να αγωνιστώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και είμαι υπερήφανος που γίνομαι μέλος της οικογένειας της CWM FX που υποστηρίζει εκτός από την ομάδα CWM LCR Honda στο MotoGP και την ποδοσφαιρική ομάδα Chelsea και άλλες μεγάλες παγκόσμιες διοργανώσεις, αλλά κυρίως βοηθάει με φιλανθρωπίες πολλούς συνανθρώπους μας. Τώρα το μυαλό μου είναι μόνο στο πόσο καλά θα προπονηθώ και θα δώσω όλον τον καλό μου εαυτό στο να πετύχει η συμμετοχή μας στο CEV".

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ