net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στα χέρια των hackers δεδομένα εκατομμυρίων μοτοσυκλετιστών παγκοσμίως.

Στο έλεος των hackers

Επίθεση από hackers δέχθηκε η VerticalScope, η εταιρεία που κατέχει τους servers πολλών forum μοτοσυκλέτας διεθνώς, με αποτέλεσμα την κλοπή προσωπικών δεδομένων και κωδικών χρηστών από όλο τον κόσμο.

 
Αν τυγχάνει να είστε μέλος κάποιου διεθνούς forum μοτοσυκλέτας, καλύτερα να αλλάξετε τον κωδικό σας αυτή τη στιγμή! Η VerticalScope, μια καναδική εταιρεία η οποία κατέχει την πλειοψηφία των διεθνών μοτοσυκλετιστικών forum αλλά και τους servers της ιστοσελίδας motorcycle.com δέχθηκε επίθεση από hackers. 

Αποτέλεσμα είναι ότι τα δεδομένα 45 εκατομμυρίων χρηστών forums βρέθηκαν στα χέρια των εγκληματιών, δεδομένα τα οποία περιέχουν διευθύνσεις e-mail, ονόματα χρηστών και κωδικών πρόσβασης αλλά και διευθύνσεις IP. Σύμφωνα με την είδηση, η εταιρεία δέχθηκε την επίθεση από τον Φεβρουάριο, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες έγινε αντιληπτή (ή δημοσιεύθηκε...)

Σε αυτό εδώ το link μπορείτε να δείτε όλα τα διεθνή forum που επηρεάστηκαν από την επίθεση. Αν τυχόν είστε μέλος σε κάποιο από αυτά… αλλάξτε άμεσα τον κωδικό σας! Ειδικά αν τον χρησιμοποιείτε και σε άλλες υπηρεσίες και ιστοσελίδες…

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ