net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H πανέμορφη R nineT Scrambler, την οποία θα απολαύσουμε από κοντά στo New Generations Fashion Show, που θα γίνει σήμερα, στο ωδείο Αθηνών!

Στο NGFL fashion show

Το παρών θα δώσει η BMW Παναγιωτόπουλος Α.Ε. στο New Generations Fashion Lines Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα και έχει φιλανθρωπικό σκοπό!

 
Στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών, σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η έκθεση μόδας New Generations Fashion Lines, η οποία θα φιλοξενήσει μια μεγάλη πασαρέλα μόδας και κοσμημάτων.
Έργα από νέους σχεδιαστές και τις συλλογές τους, θα εκτεθούν στην εκδήλωση, η οποία έχει φιλανθρωπικό σκοπό και είναι αφιερωμένη στην Κιβωτό του κόσμου.

Στην εκδήλωση θα δώσει ισχυρό παρών και η BMW Παναγιωτόπουλος Α.Ε., η οποία είναι χορηγός της εκδήλωσης και θα έχει κάτι «special» για όσους παρευρεθούν: Στην εκδήλωση, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση της BMW R nineT Scrambler, της ολοκαίνουργιας ρετρό μοτοσυκλέτας της εταιρείας που κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου.

Μην χάσετε την ευκαιρία και επισκεφθείτε την εκδήλωση! Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook, κάνοντας κλικ εδώ! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 6.00 μμ!
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ