net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η πίστα του Κατάρ

Στην τελική ευθεία

Η τελική δοκιμή πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος MotoGP, θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ, αυτό το τριήμερο από 10 έως 12 Μαρτίου.

 
Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ομάδες και αναβάτες είναι έτοιμοι για τα τελικά δοκιμαστικά που θα λάβουν χώρα στο Κατάρ. Είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους να διορθώσουν όλες τις λεπτομέρειες, ώστε όλα να τους πάνε ιδανικά, πριν από τον εναρκτήριο γύρο του πρωταθλήματος σε 2 εβδομάδες.

Τα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν σήμερα, Παρασκευή 10 Μαρτίου στην πίστα Losail και θα ολοκληρωθούν Κυριακή 12 Μαρτίου. Η διάρκεια παραμονής στην πίστα θα είναι από τις 16.00 έως τις 23.00, τοπική ώρα.

Οι αναβάτες της Honda έχουν την ευκαιρία να οριστικοποιήσουν την ακριβή διαμόρφωση του κινητήρα, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς, τα χαρακτηριστικά του κινητήρα πρέπει να σφραγίζονται πριν από τον πρώτο αγώνα της σεζόν και δεν επιτρέπονται αλλαγές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η προσοχή θα είναι στραμμένη και στους αναβάτες της Yamaha και ειδικότερα στον Vinales, ο οποίος έχει κάνει μια εκπληκτική πορεία μετά την ενσωμάτωσή του στην ομάδα. Κατάφερε να είναι ο ταχύτερος σε Βαλένθια, Sepang και Phillip Island. 

Από την άλλη πλευρά, η Ducati αναμένεται να παρουσιάσει το νέο αεροδυναμικό πακέτο της. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με αυτόν της Yamaha, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι την ώρα της επίσημης παρουσίασης.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ