net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Polaris εξαγόρασε το τμήμα δικύκλων της Brammo, με την τελευταία να επικεντρώνεται στη σχεδίαση και εξέλιξη κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης.

Στην Polaris η Brammo!

Η Polaris συνεχίζει ακάθεκτη την επέκτασή της προς όλα τα μέτωπα. Αυτή τη φορά προχώρησε στην εξαγορά του τμήματος ηλεκτρικών μοτοσικλετών της Brammo στην οποία έχει ήδη επενδύσει αρκετά χρήματα.

 
Η ανακοίνωση της εξαγοράς του τμήματος μοτοσικλετών της Brammo από την Polaris Industries πραγματοποιήθηκε χθες, 15 Ιανουαρίου, χωρίς να ανακοινώνεται το ποσό της εξαγοράς. Ο αμερικάνικος γίγαντας, στον οποίο ανήκει και η Indian,  θα αναλάβει την παραγωγή των μοτοσικλετών της Brammo. Η Brammo, με την συνεχιζόμενη χρηματοδότηση της Polaris, θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο σχεδιασμό και την εξέλιξη ηλεκτρικών κινητήρων και παρελκόμενων τόσο για την Polaris όσο και για άλλους κατασκευαστές. Η έναρξη παραγωγής των μοτοσικλετών της Brammo, υπό τη σκέπη της Polaris, θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό του 2015.

«Ήμασταν πολύ χαρούμενοι από τη μέχρι τώρα συμμετοχή μας στη Brammo Motorcycles, τα τελευταία τρία χρόνια… Οι Polaris και Brammo μοιράζονται τον στόχο του να προσθέσουν τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρικές λύσεις στη γκάμα της Polaris…», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του αμερικάνικου κολοσσού Scott Wine.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ