net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Σάκης Συνιώρης ήταν νικητής και στους τρεις προηγούμενους αγώνες της κατηγορίας Superbike

Ο Δημήτρης Καρακώστας προηγείται με μόλις 1 βαθμό διαφορά στην κατηγορία Supersport

Ο Λέανδρος Ντότσικας είναι, μέρχι τώρα, ο απόλυτος κυρίαρχος της κατηγορίας Racing

4ος αγώνας ΠΠΤ στα Μέγαρα

Στα Μέγαρα ο 4ος αγώνας

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, συνεχίζεται την Κυριακή 18 Ιουνίου στην πίστα των Μεγάρων. Μετά τους τρεις πρώτους αγώνες σε Μέγαρα, Τρίπολη και Σέρρες, η επιστροφή στην πίστα, όπου προετοιμάζονται οι περισσότεροι Έλληνες αναβάτες, αναμένεται ιδιαίτερα σημαντική για τις μάχες της βαθμολογίας στις δύο κύριες κατηγορίες.

 
Στα SBK (Superbike) παρά το ότι νικητής και στους τρεις πρώτους Αγώνες ήταν ο Σάκης Συνιώρης με την Aprilia RSV4, ο Χάρης Παρασκευόπουλος με την Yamaha R1 μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, αφού η διαφορά τους είναι στους 24 βαθμούς. Με R1 και ο τρίτος της βαθμολογίας Γιώργος Μαρκεσίνης, που με δύο βάθρα και διαφορά 28 βαθμών είναι κοντά στους δύο κορυφαίους της μεγάλης κατηγορίας.

Στην μεσαία κατηγορία των SSP (Supersport) με τρεις διαφορετικούς νικητές μέχρι τώρα και με μόλις ένα βαθμό να χωρίζει τους τρεις πρώτους της βαθμολογίας, όλα είναι πολύ ανοιχτά για το προβάδισμα στη μάχη του τίτλου. Ο 17χρονος Δημήτρης Καρακώστας (Honda CBR600RR) με 57 βαθμούς προηγείται με τους Θεοφάνη Μίχα (Triumph Daytona 675) και Μιχάλη Κουτσουμπό (Honda CBR600RR) να ακολουθούν με 56. Στους 36 βαθμούς οι Άλεξ Παπαγεωργίου και Δημήτρης Παπαγγέλου, βρίσκονται επίσης στο παιχνίδι του τίτλου.

Στην κατηγορία Racing, o Λέανδρος Ντότσικας με την Yamaha TZ250 έχει κερδίσει τους προηγούμενους αγώνες, τις pole position, τα Κύπελλα Ταχύτερου Γύρου και δείχνει ότι δύσκολα θα χάσει το #1 από τη μοτοσυκλέτα του, παρά τις προσπάθειες του Γιώργου Κίτσου με την Honda RSW250.

Στη νέα κατηγορία SS300 που αγωνίζεται μαζί με την Racing, o Βασίλης Κορωνάκης με ΚΤΜ RC390 είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Στην κατηγορία Νέων οδηγών, ο Νότης Παπαπαύλου με Yamaha R3 είναι 30 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο και φαίνεται ότι θα συνεχίσει τις νίκες σχετικά άνετα. Κοντά στον δεύτερο Γιάννη Χάλαρη (ΚΤΜ RC390), οι Γιώργος Μπαξίσογλου (Yamaha R3), Παναγιώτης Γκιζίνος (Yamaha R3), Κυριάκος Λιούτας (ΚΤΜ RC390), μπορούν να φέρουν ανατροπές στη βαθμολογία.

Η κατηγορία ΟΡΕΝ, που δεν έχει βαθμολογία, εξακολουθεί να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία για να μπαίνουν οι λιγότερο έμπειροι οδηγοί στο αγωνιστικό πνεύμα.
Ραντεβού, λοιπόν, στις 10:45 την Κυριακή 18 Ιουνίου για τον 4ο Αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ – ΜΕΓΑΡΑ.

 

????????? ?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ