net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγάλες αλλαγές στην adventure μοτοσυκλέτα της BMW! Σας αρέσει;

BMW R1200GS XCRAMBLER: Στα (2) μέτρα του αναβάτη!

Μια BMW R1200GS δέχθηκε τροποποιήσεις τόσο εμφανισιακά, όσο και χρηστικά, για να έρθει εντελώς στα μέτρα του μεγάλου αναστήματος αναβάτη της!

 
Η BMW R1200GS είναι σίγουρα μια μοτοσυκλέτα για την οποία δεν μπορεί εύκολα να ισχυριστεί κανείς ότι δημιουργεί προβλήματα σε αναβάτες μεγάλου αναστήματος. Ωστόσο, όλοι μας είμαστε διαφορετικοί. Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης R1200GS, με ύψος 1,96, μάλλον… δεν ένιωθε πολύ άνετα πάνω της  (λίγο παράξενο, θα λέγαμε), αλλά ήθελε και μια αναβάθμιση, αισθητική και λειτουργική. Έτσι, ανέθεσε στους Xcrambler Cycles, μια ομάδα custom builders με βάση την Φλόριντα των Η.Π.Α., την τροποποίηση της μοτοσυκλέτας του. 

Το μοντέλο της BMW βρέθηκε στα χέρια των βελτιωτών της και πολύ σύντομα μεταμορφώθηκε. Βασική απαίτηση του ιδιοκτήτη της, η βελτίωση της στο εργονομικό κομμάτι. Για τον λόγο αυτό, οι βελτιωτές σήκωσαν τη μοτοσυκλέτα πάνω από 8 εκατοστά, με επεμβάσεις στην συνδεσμολογία της πίσω ανάρτησης, αλλά και την εξαφάνιση του Telelever! Μπροστά, οι άνθρωποι της Xcrambler τοποθέτησαν ένα ανεστραμμένο πηρούνι από ένα… ΚΤΜ 1190 Adventure, για τη φιλοξενία του οποίου απαιτήθηκε και η τροποποίηση του εμπρός υποπλαισίου. 

Η πίσω ανάρτηση που επιλέχθηκε προέρχεται από την Ohlins, ενώ οι νέοι ακτινωτοί τροχοί προέρχονται από την Woody’s Wheel Works. Το ABS της μοτοσυκλέτας αφαιρέθηκε εντελώς, ενώ και η μπαταρία της μετακινήθηκε κεντρικά. Για την εμφάνιση δεκαετίας 70, επιλέχθηκε ένα τεπόζιτο από μια BMW του 1979, σε συνδυασμό με την ματ βαφή στο χέρι και την δερμάτινη χειροποίητη σέλα. 

Ένα ακόμα στοιχείο που εντυπωσιάζει στη μοτοσυκλέτα είναι τα χειροποίητα τμήματα της, όπως οι φανοστάτες, το εμπρός καπάκι του κινητήρα αλλά και τα φτερά, ενώ επίσης το μοντέλο φέρει ταχύμετρο που μετράει μέσω GPS! 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ