net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Sport, ρετρό και χρηστικό, το Moto Τρίτη που κυκλοφορεί

Το Peugeot Speedfight 3 στη νέα έκδοση των 125 κυβικών εκατοστών. Με κλασική γαλλική φινέτσα και ακόμα πιο αιχμηρό sport σχεδιασμό

Ένα πάρα πολύ φθηνό café racer μοτοσικλετάκι 125 κ. εκ. ιδανικό για τους νοσταλγούς του ένδοξου παρελθόντος

Εκτιμούμε τις χρηστικές λεπτομέρειες και τον sport χαρακτήρα του Lifan S-Ray 125

Sport, ρετρό και χρηστικό

Σε αυτό το Moto Τρίτη, δοκιμάζουμε το πρώτο 125άρι Peugeot Speedfight 3, ρετρο-λογούμε με αφορμή το μικρό Ace 125 της SkyTeam και παρουσιάζουμε τα καλύτερα δίκυκλα του 1ου 6μήνου και τα ιδανικότερα για δίπλωμα Α2.

 
Σε αυτό το τεύχος δοκιμάζουμε πρώτοι το Peugeot Speedfight 3 στη νέα έκδοση των 125 κυβικών εκατοστών. Με κλασική γαλλική φινέτσα και ακόμα πιο αιχμηρό sport σχεδιασμό, έρχεται να μας ενθουσιάσει με τα καταπληκτικά φρένα, και την ευέλικτη οδηγική του συμπεριφορά.

Πίσω στο χρόνο μας ταξιδεύει το μικρό Ace της SkyTeam. Ένα πάρα πολύ φθηνό café racer μοτοσικλετάκι 125 κ. εκ. ιδανικό για τους νοσταλγούς του ένδοξου παρελθόντος, και φοβερή βάση για μετατροπές!

Δοκιμάζουμε το Lifan S-Ray 125 και εκτιμούμε τις χρηστικές του λεπτομέρειες και τον sport χαρακτήρα του, σε συνδυασμό με το χαμηλό του κόστος.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ αφιέρωμα με 40+ από τα καλύτερα δίκυκλα για δίπλωμα κατηγορίας Α2, με αφορμή τον μαγικό κόσμο που ανοίγεται μπροστά στους αναβάτες που περνούν από το δίπλωμα της A1 κατηγορίας, στην μεσαία κατηγορία Α2.

Σα να μην έφθαναν όλα αυτά, ακόμα ένα αφιέρωμα, στα 20 αγαπημένα scooter των Ελλήνων, τα οποία ξεχώρισαν στις πωλήσεις του πρώτου εξάμηνου του 2014.

Διαβάστε για την 9η συνεχόμενη νίκη του Marc Marquez στον αγώνα MotoGP που διεξήχθη στην πίστα του Sachsenring, αλλά και για τον βροχερό πορτογαλικό γύρο των WSBK με πρωταγωνιστές τους Tom Sykes και Jonathan Rea.

Ποια είναι η καλύτερη On Off μοτοσικλέτα κατά την άποψη του Νίκου Σπανού; Μάθετε στο ένθετο Adventure & Touring αυτού του τεύχους, και μελετήστε με ευλάβεια το πρώτο μέρος από το επικών διαστάσεων Εγχειρίδιο του Χωμάτινου Ταξιδιώτη.

Στο ένθετο Bike-Τρίτη μάθετε τα 5 λάθη του πρωτάρη ποδηλάτη, ανακαλύψτε την άγνωστη λίμνη της Αττικής και καθαρίστε σωστά το ποδήλατό σας.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αλλά και ταξιδιωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ