net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το κράνος που φόρεσε ο Rossi στην πρώτη του νίκη στα MotoGP, έπειτα από 2,5 χρόνια!

Αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο κράνος έφερε τύχη στον μεγάλο Ιταλό αναβάτη.

Τα χρωματιστά αποτυπώματα των χεριών των μηχανικών του Rossi κάνουν το κράνος της ιταλικής εταιρίας να δείχνει πολύ εντυπωσιακό.

Μέχρι τα σκυλιά του Rossi, Cesare και Cecilia και τον γάτο του Rossano έχει πάνω το τυχερό κράνος!

Η άλλη έκδοση του κράνους.

Σπέσιαλ κράνος του Rossi στην παραγωγή

Το κράνος με τα μοναδικά γραφικά και τίτλο «Το Misano βάζει ένα χεράκι» που φόρεσε ο Valentino Rossi σε έναν σημαδιακό αγώνα του 2014 θα παραχθεί από την AGV σε δύο εκδόσεις.

 
Misano Adriatico, 13 Σεπτεμβρίου 2014, Grand Prix of San Marino, ελεύθερες δοκιμές FP3. Ο Valentino Rossi κάνει την εμφάνισή του στην πίστα με ένα κράνος που διαφέρει πολύ από το συνηθισμένο του, ένα ακόμη σπέσιαλ σχέδιο για τον συγκεκριμένο αγώνα που διεξάγεται μερικά μόλις χιλιόμετρα από τη γενέτειρά του. Το σχέδιο ονομάζεται “Misano ci da una mano”, είναι φυσικά σχεδιασμένο από τον Aldo Drudi του οποίου ο αντίχειρας αποτυπώνεται του στο κράνος και είναι γεμάτο με χρωματιστά αποτυπώματα των χεριών των μηχανικών του Ιταλού αναβάτη, συν βέβαια όλα τα απαραίτητα: Τα σκυλιά του Cesare και Cecilia, τον γάτο του Rossano, τα αποτυπώματα των χειλιών της μητέρας του Stefania και της φίλης του Linda, το 58 προς τιμήν του χαμένου φίλου του Marco Simoncelli και φυσικά το δικό του 46.

Δεν ξέρουμε αν το σχέδιο βοήθησε ή όχι, πάντως σε αυτόν τον αγώνα ο Rossi πήρε την πρώτη του νίκη για το 2014 και, το βασικότερο, επέστρεψε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια! Αν μη τι άλλο λοιπόν έχουμε ένα κράνος με ιδιαίτερη σημασία στην καριέρα του «Γιατρού» και αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο επέλεξε η AGV για να ξεκινήσει τη νέα χρονιά.

Όπως ανακοινώνει η AGV, το κράνος αυτό θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, για τα μοντέλα της Pista και Corsa και ο καθένας θα μπορεί να το αποκτήσει από τους κατά τόπους αντιπροσώπους της ιταλικής εταιρείας.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ