net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο Speedfight 4 Total Sport με ιδιαίτερες νεανικές πινελιές!

Speedfight Total Sport

Μια νέα έκδοση του Speedfight παρουσίασε η Peugeot, προς τιμήν των 20 ετών παραγωγής του μοντέλου.

 
H Peugeot αποκάλυψε μια νέα έκδοση του sport scooter της, Speedfight 4, η οποία ονομάζεται Total Sport. Με αυτή την έκδοση η Peugeot γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας του Speedfight στην αγορά, αλλά και τα είκοσι χρόνια συνεργασίας της εταιρείας με την Γαλλική εταιρεία λιπαντικών και πετρελαιοειδών Total. 

Το νέο scooter βασίζεται πάνω στο Speedfight 4, φέροντας έναν δίχρονο κινητήρα 50 κ. εκ. με υδρόψυξη. Οι εμπρός αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πηρούνι 32 χιλιοστών, ενώ το πίσω αμορτισέρ είναι ξεχωριστού δοχείου! Το Speedfight φέρει επίσης τροχούς 12 ιντσών και ελαστικά χαμηλού προφίλ, που αποσκοπούν στο να συμβάλλουν σε μια sport οδηγική συμπεριφορά. 

Εμφανισιακά, το μοντέλο είναι βαμμένο σε ματ μαύρο και αποχρώσεις του γκρι, με τα αγωνιστικά χρώματα της Total να δεσπόζουν επάνω του. Επηρεασμένο από το concept αυτοκίνητο “Exalt “ της Peugeot, το νέο scooter έχει διπλά ελικοειδή εμπρός φανάρια, αλλά και μια τάπα βενζίνης αεροπορικού τύπου! 

Τις εμφανισιακές λεπτομέρειες συμπληρώνουν τα αλουμινένια μαρσπιέ, το κάλυμμα της σέλας, τα διαφανή LED φλας αλλά και ο ανεστραμμένος σιγαστήρας πίσω. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Speedfight διαθέτει θύρα USB και παροχή ρεύματος, για την φόρτιση και την τροφοδοσία ηλεκτρονικών συσκευών, χαρακτηριστικό που το συναντάμε σπάνια σε scooter 50 κυβικών! 

Το ειδικό μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο στη Βρετανική αγορά έναντι 2.099 λιρών, ενώ δεν έχουμε –ακόμα- κάποια πληροφορία για το αν και πότε θα το δούμε στην Ελλάδα. 

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ