net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τις σκέψεις του για τον επερχόμενο αγώνα στο Silverstone μοιράστηκε ο Marc Marquez.

Σκέφτεται τον καιρό

Την επιρροή του καιρού στο, πολλές φορές βρεγμένο, Silverstone σκέφτεται ο Marc Marquez, εν αναμονή του επόμενου αγώνα της σεζόν.

 
Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος Moto GP, στο Silverstone της Μ. Βρετανίας. Καθώς, ελέω του γνωστού «καταθλιπτικού» καιρού της Βρετανίας, υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα βροχής στον αγώνα, ο Ισπανός αναβάτης μίλησε για αυτό. 

Ο Marc συγκεκριμένα είπε: «Στο Silverstone ο καιρός είναι γενικά αρκετά απρόβλεπτος, δηλαδή το κρύο και η βροχή είναι παράγοντες τους οποίους πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε συναντήσει ανάμικτες συνθήκες πάνω από μια φορά φέτος και είδαμε πόσο σημαντικό είναι να παραμένουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τις σωστές επιλογές»

«Θα δούμε τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο και θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με το ίδιο mindset που μας έχει φτάσει έως εδώ. Μου αρέσει η πίστα πολύ, είναι σχετικά αργή στην αρχή αλλά μετά έχει κάποια σικέην στα οποία μπορείς να κάνεις την διαφορά, αν έχεις ρυθμίσει σωστά την μοτοσυκλέτα. Πάντα μου άρεσε να αγωνίζομαι εκεί και θα πιέσουμε στο μέγιστο για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» 

Ο Marquez έχει κερδίσει τελευταία φορά στην Βρετανική πίστα, το 2014, ενώ κάθε χρόνο το μεγαλύτερο φαβορί για την νίκη θεωρείται ο Valentino Rossi, λόγω της εμπειρίας του σε συνθήκες βρεγμένου… Μένει μόνο να δούμε και αν θα έχουμε πάλι «εκπλήξεις», όπως την νίκη κάποιου δορυφορικού αναβάτη, όπως στην Ολλανδία και στην Αυστρία! 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ