net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σημαντικές εξελίξεις στη TEICM Racing Team

Η TEICM Racing Team μας προσκαλεί να δούμε τη νέα της μοτοσυκλέτα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

 
Έπειτα από πολλές δυσκολίες και αρκετά εμπόδια που κληθήκαν να ξεπεράσουν στη κατασκευή της μοτοσυκλέτας τους, είναι στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσουν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της και μας προσκαλούν να τη δούμε από κοντά στο Athens Science Festival που θα πραγματοποιηθεί 29/3-2/4 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Οι κατασκευαστικές προκλήσεις που αντιμετώσαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν είναι αναρίθμητες με βασικότερη την κατασκευή του  «πιρουνιού» και του «ψαλιδιού» από ανθρακόνημα. Δύο από τα πλέον δομικά στοιχεία της μοτοσυκλέτας. Η κατεργασία και η μέθοδοι, που χρησιμοποιούνται στην εφαρμογή τέτοιον υλικών σε κρίσιμα σημεία ενός οχήματος που είναι απαραίτητη η αξιοπιστία και η μέγιστη αντοχή αποτελούν επτασφράγιστα μυστικά για τα εργοστάσια. Η λύση για το team βρέθηκε έπειτα από αρκετές προσπάθειες και πειράματα, η οποία όμως τους στοίχησε αρκετά σε χρήμα και κυρίως χρόνο.

Σειρά έχουν η τοποθέτηση του κυκλώματος ψύξης και η ολοκλήρωση του φέρινγκ της μοτοσυκλέτας. Αφού ολοκληρωθούν αυτά θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν το σετάρισμα του κινητήρα και της ανάρτησης. Δεδομένης της χρονικής πίεσης, σε πρώτη φάση θα χρησιμοποιηθούν τα εργοστασιακά ηλεκτρολογικά της μοτοσυκλέτας καθώς και ένα απλό φίλτρο αέρα. Παράλληλα σχεδιάζεται ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα εισαγωγής με φιλτροκούτι και ram air, καθώς και ένα αναβαθμισμένο σύστημα ανάφλεξης, τα οποία θα τοποθετηθούν στη πορεία του πρωταθλήματος. Στόχος τους είναι η συμμετοχή σε όλη τη σεζόν με όσο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 

Το πρόγραμμα των αγώνων του European Supermono Cup:

26-28/5    ΤΤ-circuit Assen (NL)
28-30/7    Alpe Adria Pannoniaring (HU)
3-6/8        Ducati Speeddays Slovakiaring (SK)
8-10/9      Alpe Adria Motodrom Grobnik (HR)
22-24/9    IRRC Frohburger Dreieck (DE)
 

 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ