net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Sena Prism είναι η πρώτη κάμερα δράσης της αγοράς με τεχνολογία Bluetooth.

Η Sena διαθέτει μια μεγάλη γκάμα βάσεων για την κάμερά της η οποία φέρει σύστημα ταχείας απελευθέρωσης.

Sena Prism action camera με Bluetooth

Η Prism είναι η ολοκληρωμένη πρόταση της Sena στις action cameras. Είναι η πρώτη ψηφιακή κάμερα δράσης της αγοράς που διαθέτει τεχνολογία Bluetooth ενώ δέχεται και φωνητικές εντολές.

 
Ειδικότερα, η SCA-M01 φέρει τελευταίας γενιάς  Bluetooth (4.0) κάτι που επιτρέπει τον χειρισμό της μέσω ασύρματου χειριστηρίου. Επίσης, μέσω του Bluetooth η Prism μπορεί να συνδεθεί με Bluetooth μικρόφωνο της Sena για να καταγράφετε ήχο υψηλής πιστότητας ή να επικοινωνείτε με την κάμερά σας μέσω των ακουστικών της εταιρίας.

Η φωνητικές εντολές που δέχεται η κάμερα δίνουν τη δυνατότητα στον αναβάτη να ξέρει ακριβώς πότε γίνεται η όχι εγγραφή βίντεο. Έτσι αυξάνεται η διάρκεια της μπαταρίας, ενώ η κάρτα σας δεν «γεμίζει» με πλάνα που δεν χρειάζεστε.
Η Prism καταγράφει βίντεο σε Full HD ανάλυση (1080p/30fps) και φωτογραφίες μεγέθους 5 MP. Παράλληλα μπορεί να καταγράψει βίντεο στις εξής αναλύσεις και καρέ: 720p:30/60fps και 480p: έως και 120fps, ενώ διαθέτει time lapse και burst mode.

Η Prism φέρει αδιάβροχη θήκη με δυνατότητα βύθισης έως 40 μέτρα, ενώ διαθέτει σύστημα ταχείας απελευθέρωσης (QRM) που της επιτρέπει να τοποθετείται από τη μία βάση της Sena στην άλλη σε ελάχιστο χρόνο (π.χ. από το κράνος στο τιμόνι). Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη φόρτισή της ενώ φέρει και δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού της (Firmware).

Την Sena Prism θα την βρείτε στο MOTO MARKET στην τιμή των 399 ευρώ.

Περισσότερα στο τηλ.: 2310-795615.

 

??????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ