net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νίκες θέλει ο Vinales, και τις θέλει πάση θυσία! Σε ποια ομάδα θα τον δούμε του χρόνου;

Σε δύσκολη απόφαση

Ο νεαρός Ισπανός αναβάτης αντιμετωπίζει την δυσκολότερη απόφαση της καριέρας του, όσον αφορά την πιθανή μεταγραφή του στην Yahama ή την παραμονή του στην Suzuki, ενώ δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα ήθελε η ομάδα στην οποία θα είναι, να έχει τα φόντα για νίκες.

 
Ο 21χρονος Maverick Vinales, αναβάτης της Suzuki, είναι μάλλον το επόμενο δυνατό όνομα στα μεταγραφικά σενάρια, τώρα που ο Jorge Lorenzo  «έκλεισε»: Η Yamaha έχει δηλώσει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον της, ενώ η Suzuki ελπίζει και πασχίζει, με νύχια και με δόντια, την παραμονή του στην ομάδα. 

Ωστόσο, τι σκέφτεται ο ίδιος; Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο Maverick επιθυμεί να πετύχει νίκες, πάση θυσία. Το γεγονός ότι η Yamaha κερδίζει και αποδίδει τόσο καλά, είναι ένας μεγάλος παράγοντας που τον επηρεάζει στις σκέψεις του. Δηλώνει χαρακτηριστικά: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο. Από την μία είναι η Suzuki, η οποία με εμπιστεύεται από όταν ακόμα ήμουνα στα Moto2 και αποτελώ σημείο αναφοράς για αυτούς, από την άλλη είναι η Yamaha, που κερδίζει. Βλέπω τα αποτελέσματα κάθε φορά: η Yamaha θα είναι πάντα πρώτη και δεύτερη. Και όλο αυτό με κάνει να σκέφτομαι, τι είναι αυτό που χρειάζομαι και θέλω»

Πάραυτα, ο Maverick είναι ικανοποιημένος και από την απόδοση της Suzuki, και δηλώνει για αυτό: «Ναι, είμαστε μια ομάδα με προοπτικές για την κορυφή. Ο Aleix Espargaro έκανε έναν καταπληκτικό προηγούμενο αγώνα και η πρόοδος της εταιρείας είναι τεράστια, μέσα στον τελευταίο χρόνο. Επίσης εμπιστεύομαι πολύ τον Davide Brivio, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την απόφασή μου!»

Σε «σίριαλ» φαίνεται να εξελίσσεται λοιπόν, το μεταγραφικό ζήτημα του Maverick Vinales! O αναβάτης έχει επιβεβαιώσει ότι οι προσφορές που έχει δεχθεί από τις εταιρείες δεν έχουν κάποιο deadline, οπότε οι εξελίξεις θα έρθουν εν καιρώ! Εάν, φυσικά, δεν επιβεβαιωθούν οι άλλες φήμες των ημερών και δεν υπογράψει ο Dani Pedrosa, με την Yamaha…

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ