net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες του Scooter Moto Festival της Θεσσαλονίκης, στις 14-17 Απριλίου.

Scooter Moto Festival!

Η μεγάλη γιορτή των δυο τροχών ξεκινά φέτος από τη Β. Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως στις 14-17 Απριλίου, με τις περισσότερες εταιρείες να έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους.

 
Το SMF (Scooter Moto Festival) για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, με σύνθημα LIVE-LOVE-RIDE, θα δώσει στους επισκέπτες την αίσθηση ελευθερίας του δικυκλισμού, με μια παρουσία διαφορετική από αυτή που έχετε συναντήσει μέχρι τώρα σε κλασικούς εκθεσιακούς χώρους. 

Στο κτίριο 3 θα στηθεί ένα νέο concept, ένα μεγάλο κεντρικό lounge με μπαρ, μουσική κάλυψη από dj, ρομποτικά φώτα, καθιστικό και τα περίπτερα με ανοιχτή δομή, έτσι ώστε όλος ο χώρος να φαίνεται από το κεντρικό lounge και να «υπογραμμίζει» ότι το festival είναι μια μεγάλη γιορτή!

Στο διπλανό κτίριο (αίθουσα 2) θα γίνει η παράλληλη έκθεση BEST BUY MOTO εντελώς διαφορετική και καλύτερη οργανωτικά από αυτή της Αθήνας. Οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη σε πολύ χαμηλές τιμές σε μοντέλα του 2015 αλλά και παλιό stock προϊόντων με εκπτώσεις ως -80%.

Σε διαμορφωμένη διαδρομή, εντός της Δ.Ε.Θ., περισσότερες από 30 μοτοσυκλέτες και scooter θα βρίσκονται εκεί για test ride. 

Μαθήματα ασφαλούς και τεχνικής οδήγησης θα γίνονται στο κτίριο 11 και φυσικά δεν θα λείπουν τα ακροβατικά με μοτοσυκλέτες, ATV και scooter από την ομάδα των  SXS, όπως και ένα show έκπληξη που θα ανακοινωθεί ένα μήνα πριν το festival.

Το Moto Τρίτη θα είναι και αυτή την χρονιά αποκλειστικός χορηγός του SMF.

Τον Απρίλιο λοιπόν, από 14 μέχρι και 17, σας περιμένουμε στο κέντρο της πόλης, στη Δ.Ε.Θ., για να δείτε αλλά κυρίως για να νιώσετε την εμπειρία των δύο τροχών!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ