net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κάντε like στη σελίδα του Moto-Τρίτη στο facebook, και κερδίστε μία από τις 600 προσκλήσεις που κληρώνουμε, για δωρεάν είσοδο στο Scooter Moto Festival!

Οι περισσότεροι εισαγωγείς δικύκλου στην Ελλάδα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο Scooter Moto Festival, για τις 24-27 Απρίλη στο Γκάζι.

Στο Scooter Moto Festival, η All Road Training θα δώσει σειρά δωρεάν σεμιναρίων. Μπείτε στο site της και δηλώστε συμμετοχή από τώρα.

Τα πιο λαχταριστά μοντέλα του 2015 θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στο Scooter Moto Festival, για να τα δείτε όλα μαζί.

Μια σειρά από θεαματικά και ενδιαφέροντα event θα πλαισιώσει τη γιορτή του δικύκλου στο Γκάζι, event όπως το stunt-riding show, αλλά και το trial show.

Το Moto-Τρίτη χαρίζει 600 προσκλήσεις για το SMF

Το Moto-Τρίτη χαρίζει 600 προσκλήσεις για τη γιορτή των 2 τροχών Scooter Moto Festival, που θα γίνει στο Γκάζι, 24-27 Απριλίου. Κάντε like στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook, για να διεκδικήσετε μια από αυτές.

 
Στις 24-27 Απριλίου, το Scooter Moto Festival θα λάβει για μία ακόμη φορά χώρα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, παρουσιάζοντα τα πιο λαχταριστά μοντέλα του 2015, μαζί με πολλά παράλληλα events. 

Το Moto-Τρίτη, ως αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του SMF, θα δώσει δυνατό παρόν, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα σε 600 φίλους του να μπουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στο SMF!

Κάντε like ΕΔΩ, και συμπληρώστε κι εσείς τα στοιχεία σας, για να μπείτε στην κλήρωση για μία από τις 600 δωρεάν προσκλήσεις, για την έκθεση «Scooter Moto Festival» που θα πραγματοποιηθεί στο Γκάζι στις ημερομηνίες 24/04 (Παρασκευή) έως 27/04 (Δευτέρα)! Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω mail, ενώ τα ονόματα τους θα αναρτηθούν και στο mototriti.gr την Δευτέρα 20 Απριλίου. Η Παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνει στην είσοδο του Festival, με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας (αναφέροντας και το Moto Τρίτη).

Στο Scooter Moto Festival θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε πάρα πολλά διαφορετικά events, να συζητήσετε με τους ανθρώπους του χώρου, να δείτε τα νέα μοντέλα, να παρακολουθήσετε σεμινάρια οδήγησης, κ.α., πάντα ακούγοντας ζωντανή μουσική και παρακολουθώντας σκηνές από διάσημες ταινίες με θέμα τη μοτοσυκλέτα, αλλά και εντυπωσιακά stunt & trial shows!



 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ