net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ίσως η πιο καθαρή φωτογραφία που έχουμε δει από το νέο Diavel, το οποίο δείχνει πλέον Cruiser με τα όλα του.

Αδειάζοντας το μπροστινό μέρος του ρεζερβουάρ από πλαστικά λεπταίνει εμφανώς το Diavel.

Δε νομίζουμε αυτή η τεράστια σχάρα να είναι στο μοντέλο παραγωγής. Εδώ προφανώς έχει φορτωμένο κάμποσο εξοπλισμό τηλεμετρίας.

Πιο καθαρή εικόνα του ιμάντα δεν είχαμε δει ως τώρα.

Αυτή είναι η ίδια φωτογραφία που είχε διαρρεύσει στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Όσα λαχούρια και να ζωγραφίσουν οι Ιταλοί στο ρεζερβουάρ και το φτερό του Diavel, η ταυτότητα της μοτοσικλέτας δεν κρύβεται.

Scoop: Το νέο Ducati Diavel cruiser

Για μια φορά ακόμη βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια σειρά "κατασκοπευτικών" φωτογραφιών που αποδεικνύουν πως η Ducati σχεδιάζει μια παράκαμψη στον δρόμο που χάραξε τα τελευταία χρόνια με το Diavel.

 
Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Το νέας λογικής Diavel το πρωτοείδαμε στα τέλη του Αυγούστου και λίγες εβδομάδες μετά ακολούθησε άλλη μια φωτογραφία επίδοξου paparazzo από την ιταλική μοτοσικλέτα υπό εξέλιξη.
Από την πρώτη φορά που κύλησε τις ρόδες του το Diavel, η Ducati το συνόδευε με μια διαφημιστική ατάκα που ξεκαθάριζε: "μη με αποκαλείτε cruiser". Κρίνοντας από τις τελευταίες φωτογραφίες που το συνέλαβαν σε δοκιμές ωστόσο, φαίνεται πως αυτή η θεώρηση αναθεωρείται.

Εδώ βλέπουμε πέραν κάθε αμφιβολίας ένα Diavel που, παρότι διατηρεί την αισθητική του σφραγίδα σε μεγάλο βαθμό αναγνωρίσιμη, κάνει το βήμα προς την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού μεταφέροντας τα μαρσπιέ μπροστά για μια θέση οδήγησης που είναι εντελώς μα εντελώς... cruiser.

Το νέο σετ φωτογραφιών που διέρρευσε αυτές τις μέρες στο Διαδίκτυο προφανώς είναι από την ίδια παρτίδα που είχαμε δει και πριν περίπου έναν μήνα, μόνο που τώρα έχουμε περισσότερες από μια εικόνες για να μας δείξουν καθαρότερα πού το πάει η Ducati.

Σημειώνουμε λοιπόν την τελική μετάδοση με ιμάντα, καθώς και το "καθάρισμα" των πλαστικών στο μπροστινό μέρος του ρεζερβουάρ που αφήνει καθαρό το χωροδικτύωμα σε κοινή θέα. Ίσως βέβαια αυτό να μην αφορά την τελική μορφή παραγωγής, πάντως μια τέτοια κίνηση θα είχε ένα νόημα ως προς τη διαφοροποίηση της μοτοσικλέτας. Επίσης μοιάζει να έχει ανοίξει λίγο η γωνία κάστερ του μπροστινού.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν αυτή η μοτοσικλέτα αφορά μια παράλληλη έκδοση του Diavel με στόχο την αγορά των ΗΠΑ (που θα μπορούσε να ντεμπουτάρει στο Μιλάνο) ή αν πρόκειται για το μεθαυριανό (βλέπε 2017) επόμενο βήμα του μοντέλου - που σε αυτήν την περίπτωση θα το γυρίσει 180 μοίρες δηλώνοντας "πείτε με cruiser". Η πρόσφατη επίσημη παρουσίαση του Diavel Carbon πάντως αφήνει να εννοηθεί πως δύσκολα επίκειται μια συνολική ριζική αλλαγή στη φαμίλια των Diavel.

Επίσης, η εμφανής παρουσία φωτογράφου σε ένα από τα πλάνα μας αφήνει να υποπτευθούμε πως ίσως δεν πρόκεται για "κατασκοπευτική¨" φωτογραφία αλλά για μια ελεγχόμενη διαρροοή από το εργοστάσιο. Δε θα είναι οι πρώτοι άλλωστε.

Πηγή: Carscoops

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ