net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το επερχόμενο 1290 Super Duke GT βασίζεται το απίστευτο γυμνό streetfighter της ΚΤΜ.

Η μεγάλη ζελατίνα είναι ένα προφανές αναμενόμενο σε μια GT κατασκευή.

Οι διαδρομές των αναρτήσεων στο GT δείχνουν να είναι σαφώς μεγαλύτερες από αυτές του Super Duke.

Δεν τη λες και καθαρόαιμη τουρίστρια, πάντως προσθέτει πόντους ευχρηστίας στο αθλητικότατο 1290 Super Duke.

Οπτικά εντοπίσιμες διαφορές σε κινητήρα, εξάτμιση, αναρτήσεις και φρένα δε βλέπουμε από το Super Duke ως το GT.

Scoop: KTM 1290 Super Duke GT

Νέες φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου απεικονίζοντας το επερχόμενο 1290 Super Duke GT εν ώρα δοκιμών στην περιοχή γύρω από το εργοστάσιο της ΚΤΜ στο Mattighofen της Αυστρίας.

 
Μας είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η ΚΤΜ ετοιμάζει μια διάδοχη κατάσταση για το 990 SM-T που πλέον έχει κοπεί από τη γκάμα της. Αυτό ωστόσο εκτιμάται πως θα διαφοροποιηθεί από τη λογική του SM-T που βασιζόταν στο αντίστοιχο 990 Supermoto με άλλη θέση οδήγησης και ανάλογο εξοπλισμό.
Εδώ η ΚΤΜ φαίνεται πως ακολουθεί την ίδια πρακτική που υιοθέτησε και με τα μονοκύλινδρα Duke, στήνοντας ένα μοντέλο που θα βασίζεται στο πανίσχυρο 1290 Super Duke, προσθέτοντας τον χαρακτηρισμό GT. Δηλαδή, με άλλα λόγια, θα είναι η τουριστάδικη συνιστώσα του Super Duke.

Από τις φωτογραφίες λίγα πράγματα μπορούμε να αντιληφθούμε, με πιο ξεκάθαρο το γεγονός πως το GT δείχνει να είναι λίγο πιο ψηλό, πιθανότατα με μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων.

Στις φωτογραφίες εντοπίζουμε επίσης μερικά αναμενόμενα στοιχεία, όπως την πιο ευρύχωρη και μακρύτερη ουρά, το μπροστινό μέρος που έχει κερδίσει σε όγκο για προφανείς αεροδυναμικούς λόγους, το αλλαγμένο φανάρι με την μεγάλη ζελατίνα από πάνω.
Συνεχίζοντας την αναζήτηση (με το μάτι πάντα), μάλλον βλέπουμε τις ακριβώς ίδιες αναρτήσεις, φρένα, ζάντες, εξάτμιση κλπ με το Super Duke.

Περισσότερα σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα, όπου φυσιολογικά θα δούμε αν η ΚΤΜ θα φέρει το νέο της GT στην EICMA ή αν πρόκειται για μοντέλο του 2017.

Πηγή: Oliepeil

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ