net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βίντεο που εκπλήσσει ευχάριστα με την αντίληψη της SYM για τη "νέα τάξη πραγμάτων" στη μοτοσικλέτα.

SYM SB 300, επίσημο βίντεο. Τι είπες τώρα!

Η SYM μας εκπλήσσει ευχάριστα με το επίσημο βίντεο για τη νέα γυμνή roadster μοτοσικλέτα της, το SB 300. 'Αψογη αισθητική, κορυφαίες αξίες παραγωγής, vintage στιλ, αλλά και χιούμορ.

 
Make life a ride (BMW), For the ride (Triumph), The land of joy (Ducati Scrambler). Μερικά μόνο από τα σύγχρονα συνθήματα μεγάλων ευρωπαικών εργοστασίων, που στόχο έχουν τόσο να προσελκύσουν νέο κοινό στον κόσμο της μοτοσικλέτας, αλλά και να συσστρατεύσουν τους έμπειρους μοτοσικλετιστές, επαναπροσδιορίζοντας το στίγμα και τη συμπυκνωμένη ουσία της δίτροχης ζωής και κουλτούρας. 
Τώρα ήρθε η σειρά της SYM να δώσει το δικό της νόημα στη ζωή με μοτοσικλέτα. Στο βίντεο για την επερχόμενη roadster SB 300, μπορεί να μην καταλαβαίνουμε τα κείμενα που είναι στα μανδαρίνικα, όμως οι εικόνες και οι αγγλικοί στίχοι της μουσικής είναι ξεκάθαροι, ενώ το τραγούδι τελειώνει με το στίχο "The road belongs to you".

Όμορφο βίντεο, με εκπληκτικά τοπία, με γενναίες δόσεις... χιπστερίλας (ή αλλιώς vintage αισθητικής), στο πνεύμα των καιρών, αλλά και με πινελιές χιούμορ.


 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ