net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στις 5 Οκτωβρίου 30 μέλη του δικτύου της SYM θα συναντηθούν για να ξεκινήσουν την 7ήμερη βόλτα τους με προορισμό την Κρήτη.

Στα 1.000 χλμ. ανέρχεται η διαδρομή που έχουν επιλέξει οι άνθρωποι της SYM και περιλαμβάνει και τους 4 νομούς της Κρήτης.

SYM: Road trip στην Κρήτη!

Για 2η συνεχή χρονιά η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. διοργανώνει 7ήμερο test event. Περίπου 30 SYM scooters, από μέλη του δικτύου της SYM θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να χαρούν τις απίστευτες ομορφιές της.

 
Ειδικότερα, τα μέλη του δικτύου της SYM στην Ελλάδα θα δώσουν ραντεβού τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στο νέο κατάστημα της SYM στην Αθήνα - Θησέως 312, Καλλιθέα - για να συνεχίσουν το ταξίδι μαζί και να ζήσουν τις απίστευτες ομορφιές της Κρήτης.

Η διαδρομή ανέρχεται στα 1.000 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει και τους 4 νομούς της Κρήτης. Πρόκειται για μία εκδρομή όπου θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη του δικτύου της SYM, να αποκτήσουν μεγαλύτερες οδηγικές εμπειρίες με τα scooter της.

Παράλληλα με τα μαγευτικά τοπία της Κρήτης, οι εκδρομείς θα επισκεφθούν και τους τοπικούς συνεργάτες της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τη μεταξύ τους σύσφιξη σχέσεων καθώς και την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών.
Πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του ταξιδιού, θα βρείτε σε ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το event ενώ κατά τη διάρκειά του, θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό. 

Το SYM ROAD TRIP – CRETE 2015, είναι το 2ο ταξίδι που οργανώνει η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε, όπου λόγω των capital controls, θα πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της χώρας. 

Το 1ο SYM ROAD TRIP 2014 περιελάμβανε στη διαδρομή του τρείς χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία). Μέσα από την ίδια ιστοσελίδα, οι φίλοι της SYM μπορούν να ανατρέξουν σε φωτογραφικό υλικό και video.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ