net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δύσκολες οι καιρικές συνθήκες κατά την αναχώρηση των τριάντα SYM από τη Θεσσαλονίκη, αλλά το κομβόι δεν μάσησε.

Ταξίδι 2.000 χιλιομέτρων με scooter; Εντυπωσιακό εγχείρημα από την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Στο δρόμο για το πέρασμα των συνόρων.

Με το πέρας της 1ης μέρας, τα 30 scooter της SYM είχαν φτάσει ήδη στη Βουλγαρία, με διανυκτέρευση στη Σόφια.

SYM Road Trip 2014. Το ταξίδι ξεκίνησε!

To 7ήμερο test event της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για το προσωπικό και τους dealer της εταιρείας, ξεκίνησε, και μάλιστα με βροχή! Τριάντα αναβάτες σε SYM scooters αναχώρησαν από Θεσσαλονίκη και έφτασαν στη Σόφια.

 
Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο νέο, Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. διοργανώνει 7ήμερο "test event" 2.000 χιλιομέτρων, σε τρεις χώρες για το προσωπικό και τους dealer της εταιρείας. Σκοποί του ταξιδιού, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων της SYM και των συνεργατών της, το άνοιγμα καναλιού επικοινωνίας μεταξύ των συνεργατών, η ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών μεταξύ τους, και η αναβάθμιση της ετοιμότητας παροχής υπηρεσιών στους πελάτες της εταιρείας.

SYM Road Trip - Πρώτη ημέρα
Μετά τη δύσκολη αρχή του ταξιδιού, με βροχόπτωση που συνάντησε το κομβόι της SYM στη Θεσσαλονίκη μέχρι και τις Σέρρες, οι συνθήκες βελτιώθηκαν. 

Ακολούθησε μια σύντομη στάση στο παραθεριστικό κέντρο Sandanski - 20 χλμ από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα – και το γκρουπ διανυκτέρευσε στη Σόφια. Την επομένη η αποστολή συνέχισε το ταξίδι της προς το Βουκουρέστι.. 
Παρόλο τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες της πρώτης ημέρας, η ομάδα διατηρεί ηθικό ακμαιότατο.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ