net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Καλύτερο από ποτέ ήταν το φετινό Scooter Moto Festival, το οποίο και επισκέφτηκαν περισσότεροι από 15.000 φίλοι των δύο τροχών.

Για άλλη μια χρονιά το Moto Τρίτη ήταν εκεί ως αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας.

Όμορφα λαχταριστά νέα μοντέλα είδαμε και φέτος στο Scooter Moto Festival.

Τα Stunts δεν έλειψαν από τον χώρο του Φεστιβάλ, με τον Λευτέρη Πίππο (φωτογραφία) και τους SXS να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα στο κοινό.

SMF 2015: Κάθε χρόνο και καλύτερα!

Το Scooter Moto Festival, το μεγαλύτερο γεγονός για τους δύο τροχούς φέτος, ήταν και πάλι αντάξιο των προσδοκιών του κοινού, το οποίο το τίμησε μαζικά με την παρουσία του. Επόμενες στάσεις το Ηράκλειο Κρήτης και η Θεσσαλονίκη!

 
Δώρα, πολλά δώρα, όμορφα events, σεμινάρια, live μουσική, λέσχες και φυσικά νέα λαχταριστά δίτροχα ήταν για άλλη μια φορά τα κομμάτια που συνέθεσαν την εικόνα του φετινού Scooter Moto Festival, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους αφού, σε ένα εξαιρετικό τετραήμερο, και από πλευράς καιρού, περισσότεροι από 15.000 φίλοι των δύο τροχών, επισκέφτηκαν το φεστιβάλ δημιουργώντας μία φανταστική ατμόσφαιρα

Το Moto Τρίτη ως αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας, ήταν για άλλη μια φορά εκεί περιμένοντας να υποδεχθεί τους επισκέπτες της Φεστιβάλ, να μοιράσει προσκλήσεις και τεύχη και φυσικά τον οδηγό του SMF. 

Η ιδέα για τη δημιουργία του SMF, από τότε που ξεκίνησε, ήταν να ξεφύγει από τα στερεότυπα των κλασικών εκθέσεων μοτοσικλέτας, με στόχο να δείξει στο κοινό κάτι διαφορετικό. Οι φίλοι των δύο τροχών αγκάλιασαν αυτή την ιδέα και η ευχαρίστηση και η χαρά που είδαμε στα πρόσωπά σας αυτό το τετραήμερο ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση τόσο για εμάς εδώ στο Moto Τρίτη όσο φυσικά και για τους διοργανωτές του Scooter Moto Festival, της Demand Customize Marketing.

Scooter Moto Festival σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη!

Έχοντας ως στόχο την προώθηση των δυο τροχών σε ένα ευρύτερο κοινό, το Scooter Moto Festival συνεχίζει για το 2015. Επόμενη στάση το Ηράκλειο Κρήτης στις 26-27-28 Ιουνίου και έπειτα η Θεσσαλονίκη στις 18-19-20 Σεπτεμβρίου.


 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ