net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aπό 1 έως 25 Σεπτεμβρίου θα ισχύει καθημερινά, πλήρης αποκλεισμός της κυκλοφορίας στον ισόπεδο κλάδο εισόδου του κόμβου με κατεύθυνση προς Λαμία.

Ρυθμίσεις στον Κόμβο Τατοΐου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 1 Σεπτεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής και πιο συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Τατοΐου.

 
Οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης αγωγού όμβριων υδάτων.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 1 έως και την Παρασκευή 25  Σεπτεμβρίου θα ισχύει καθημερινά, πλήρης αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στον ισόπεδο κλάδο εισόδου του κόμβου με κατεύθυνση προς Λαμία. 

Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο κατευθυνόμενοι από Μεταμόρφωση προς Λαμία, θα οδηγούνται με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης στον  Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυσης), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνσης προς Λαμία. 
Σημειώνεται πως μόνιμη σήμανση θα τοποθετηθεί και στη λωρίδα επιτάχυνσης της ανισόπεδης εισόδου του εν λόγω κόμβου με κατεύθυνση προς Λαμία, με αποτέλεσμα όσοι οδηγοί κινούνται από Πάρνηθα μέσω της Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή προς τον αυτοκινητόδρομο, να πρέπει να εισέρχονται προσεκτικά, τηρώντας τα όσα ορίζει η σχετική σήμανση. 
 
Τέλος η κίνηση όλων των οχημάτων που επιθυμούν μέσω του Α/Κ Τατοΐου να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Νέα Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ