net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σχέδιο που απεικονίζει τα μέρη του κράνους Livemap.

Ρωσική αντεπίθεση

Μια Ρωσική πρόταση για κράνος με ενδείξεις HUD, που φιλοδοξεί να βρει επενδυτές και να εισέλθει στην αγορά μοτοσυκλέτας όσο πιο σύντομα γίνεται!

 
Μπορεί η Skully και, μαζί της, τα όνειρα πολλών αναβατών, να ναυάγησαν, αλλά από ότι φαίνεται το θέμα «κράνος με ενδείξεις HUD» δεν έχει κλείσει ακόμη. Το ρωσικής προέλευσης Livemap είναι μια ακόμη εκδοχή της εφεύρεσης αυτής. 

Μια δημιουργία του Ρώσου Andrew Artischev, το κράνος βρίσκεται σε φάση πρωτότυπου, το οποίο επιδεικνύει ανά τον κόσμο. Το κράνος έχει την δυνατότητα προβολής πληροφοριών  σε δύο περιοχές της ζελατίνας, ενώ επίσης φέρει κάμερα σε 4Κ για την καταγραφή βίντεο. 

Αυτό που διαφοροποιεί την πρόταση του Artischev από τα σχέδια που έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι το γεγονός ότι οι πληροφορίες προβάλλονται, έτσι ώστε να φαίνονται στο βάθος του οπτικού πεδίου του αναβάτη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην χρειάζεται να εστιάσει εκτός του δρόμου και πάνω στις ενδείξεις. Ακόμη, ο αναβάτης μπορεί, απλά χαμηλώνοντας το κεφάλι του λίγο προς τα κάτω, να «εξαφανίσει» τις ενδείξεις από την ζελατίνα, βλέποντας κατευθείαν στο δρόμο. 

Πρόκειται, και πάλι, για ένα πολλά υποσχόμενο πρωτότυπο, ωστόσο πρέπει ακόμη να δούμε την ανταπόκριση των επενδυτών σε αυτό, η οποία πιθανότατα να είναι συγκρατημένη μετά την αποτυχία της Skully. Δείτε και το βίντεο, στο οποίο ο Artischev εξηγεί και μιλάει για την εφεύρεσή του. 


 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ