net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ως rat bike κυκλοφορεί το πρωτότυπο στους δρόμους, η καλύτερη ίσως λύση για να περάσει απαρατήρητο. Κάτι βέβαια που δεν πέτυχε στη συγκεκριμένη περίπτωση!

Royal Enfield Himalayan: 2η φωτογραφία

Μία ακόμη φωτογραφία που δείχνει τη νέα Royal Enfield σε δοκιμές στο δρόμο βρήκε το δρόμο της προς το Διαδίκτυο και μας δείχνει ότι η εξέλιξη της ινδικής μοτοσικλέτας βρίσκεται σε καλό δρόμο.

 
Δύσκολα θα πρόσεχε κανείς τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα αν περνούσε δίπλα του στο δρόμο. Το… «φυσικό» καμουφλάζ που επέλεξαν οι άνθρωποι της ινδικής εταιρίας δείχνει να δουλεύει εξαιρετικά και κάνει το υπό εξέλιξη μοντέλο να μοιάζει πολύ ταλαιπωρημένο και αδιάφορο. 

Από την άλλη ίσως να βλέπουμε κάποιο «μουλάρι» στο οποίο δοκιμάζεται σκληρά η αντοχή των μεταλλικών του μερών στη σκουριά αλλά και σε άλλες καταπονήσεις. Αν κρίνουμε από την εμφάνιση της μοτοσικλέτας μάλλον έχει περάσει πάρα πολύ καιρό σε ιδιαίτερα υψηλές συνθήκες εργασίας, κάτι βέβαια που μπορεί να προσομοιωθεί και μέσα σε ένα εργαστήριο, ενώ παρουσιάζει και σημάδια πτώσης.

Όπως και να έχει η νέα μοτοσικλέτα της Royal Enfield παρουσιάζεται στη συγκεκριμένη φωτογραφία, που δημοσίευσε η ιστοσελίδα GaadiWaadi, με διαφορετικό τελικό (δείτε εδώ την προηγούμενη φωτογραφία), ενώ μπορούμε να διακρίνουμε και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τη σχεδίαση του ρεζερβουάρ που παρουσιάζεται σχετικά μεγάλο σε μέγεθος. 

Μη ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη Royal Enfield είναι η πρώτη στην ιστορία της εταιρίας που φέρει κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ και πιστεύεται ότι κινείται από ένα νέο μονοκύλινδρο κινητήρα με χωρητικότητα 410 κ.εκ.

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ