net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Royal Enfield Green Fly off road tracker!

Royal Enfield Green Fly off road tracker!

Royal Enfield Green Fly off road tracker!

Royal Enfield Green Fly

Royal Enfield Classic 500 κατάλληλο για χώμα; Μα πως; Η εταιρία το ήθελε για να το παρουσιάσει στην Madrid Auto Show 2017 και ο μηχανικός που το ανέθεσε απλά το έκανε.

 
Η Royal Enfield Ισπανίας ανέθεσε στον Jesus de Juan την τροποποίηση  του Classic 500, από μοτοσυκλέτα δρόμου σε μοτοσυκλέτα κατάλληλη για χώμα! Ο λόγος; Κάτι ότι τα flat tracker έχουν ξεκινήσει να γίνονται μόδα, κάτι ότι η εταιρία θέλει να το παρουσιάσει στην Madrid Auto Show 2017, βουαλά!

Το Green Fly είναι βασισμένο στο Classic 500, ωστόσο το πλαίσιο ο μηχανικός το δανείστηκε από το Royal Enfield Continental GT το οποίο και προσάρμοσε για τις ανάγκες της μοτοσυκλέτας. Φυσικά, μπορείτε να δείτε το αλλαγμένο πίσω μέρος αλλά και τα διπλά αμορτισέρ που έφυγαν και την θέση τους πήρε ένα monoshock. Στο εμπρός μέρος το μάτι σας θα πέσει κατευθείαν στην μικρή μάσκα με τα δύο μικρά προβολάκια που έχει τοποθετηθεί, ενώ το ανεστραμμένο πιρούνι δίνει έναν άλλο αέρα στην συνολική εμφάνιση του Green Fly.

Όπως καταλαβαίνετε για να αποκτήσει μία μοτοσυκλέτα χωμάτινο χαρακτήρα πρέπει να έχει τις κατάλληλες ζάντες και λάστιχα τα οποία και τοποθετήθηκαν. Το χρώμα του είναι πράσινο για αυτό και λέγεται Green Fly, ωστόσο και το μαύρο χρώμα έχει την τιμητική του.
 

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ