net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας για το "δικό" μας Red Bull X-Fighters και εξασφαλίστε έκπτωση 15%!

Red Bull X-Fighters: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων!

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το πιο εντυπωσιακό γεγονός της χρονιάς, το Red Bull X-Fighters που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 12 Ιουνίου, για να καταπλήξει και το ελληνικό κοινό.

 
Save the date! Στις 12 Ιουνίου τα πάντα θα είναι έτοιμα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου ώστε το ελληνικό κοινό να ζήσει για πρώτη φορά από κοντά ένα ανεπανάληπτο βραδινό αγωνιστικό υπερθέαμα: Το Red Bull X-Fighters, την κορυφαία Freestyle MX διοργάνωση στον κόσμο.

Η προπώληση των εισιτηρίων για αυτό το ανεπανάληπτο γεγονός έχει ήδη ξεκινήσει με τις τιμές να είναι χαμηλότερες από το κανονικό, μια προσφορά που θα ισχύει έως τις 31 Μαρτίου

Οι τιμές των εισιτηρίων για το Red Bull X-Fighters ξεκινούν από τα μόλις 12 ευρώ και περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές για θέσεις: για καθήμενους αλλά και όρθιους, για όσους θέλουν μια πανοραμική θέα ή αυτούς που επιθυμούν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη δράση. 

Αν κλείσετε τα εισιτήριά σας μέχρι τις 31 Μαρτίου μπορείτε να εξασφαλίσετε έκπτωση 15% και αυτό είναι κάτι πρέπει να κάνετε γρήγορα γιατί η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων!
  
Στα αγωνιστικά νέα, η αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος σηκώνεται αύριο, Σάββατο 7 Μαρτίου στην Πόλη του Μεξικού. Δώδεκα από τους κορυφαίους FMX αναβάτες όλου του κόσμου ρίχνονται στη μάχη του τίτλου για ακόμη ένα Red Bull X-Fighters World Tour στην Plaza de Toros Monument, στην μεγαλύτερη αρένα ταυρομαχιών του πλανήτη προετοιμάζοντας το έδαφος για τον δεύτερο αγώνα της φετινής σεζόν στην Αθήνα!

Τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος ξεκινά στις 05.00 π.μ. μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της Red Bull ακολουθώντας αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ