net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To ακριβότερο κράνος του κόσμου είναι ροζ!

Τα 251.000 ευρώ που έπιασε το κράνος στη δημοπρασία θα πάνε για καλό σκοπό.

Πωλήθηκε κράνος για 251.500 ευρώ!

Το ακριβότερο κράνος του κόσμου δεν θα μπορούσε βέβαια να είναι κάποιο τυχαίο. Φέρει τις υπογραφές 12 μεγάλων πρωταθλητών GP και έπιασε αυτή την τιμή σε δημοπρασία, με τα έσοδα να πηγαίνουν για καλό σκοπό.

 
Giacomo Agostini, Angel Nieto, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Marc Márquez, Dani Pedrosa, Wayne Rainey, Loris Capirossi, Àlex Crivillé, Wayne Gardner, Scott Russell και Randy Mamola! Αυτοί είναι οι μεγάλοι αναβάτες που έβαλαν τη τζίφρα τους στο κράνος της AGV αυξάνοντας το ειδικό του βάρος κατά… χιλιάδες τόνους.

Η ιδέα για τη δημιουργία (το ρόζ χρώμα ήταν επιλογή) αλλά και τη δημοπρασία του κράνους ανήκει στους Alberto Hernandez και Oscar Haro με τον δεύτερο να αποτελεί μέλος της ομάδας της LCR Honda. Ο Haro από ό,τι φαίνεται είχε τις κατάλληλες διασυνδέσεις για να πείσει όλους τους παραπάνω παγκόσμιος πρωταθλητές για να βάλουν την υπογραφή τους. 
Η ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη του κράνους δεν κρατήθηκε μυστική, όπως συνηθίζεται: Είναι ο Anthony Constantinou, ιδιοκτήτης την εταιρίας που αποτελεί κύριο χορηγό της LCR Honda.

Το ποσό από τη δημοπρασία θα δωριστεί στο ακέραιο στο Ισπανικό Σύνδεσμο Κατά του Καρκίνου (AECC) και στην φιλανθρωπική οργάνωση Riders for health.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ