net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η EBR 1190SX ήταν ένα από τα μοντέλα που εξέφραζε την άποψη του Erik Buell σε πιο στερεή βάση. Δυστυχώς ίσως να μην δούμε ποτέ την συνέχεια αυτής της προσπάθειας.

Πώληση Erik Buell Racing

Η τρίτη σε σειρά δημοπρασία για την EBR τελικά ευόδωσε, με τον πλειοδότη όμως να αφήνει ερωτηματικά για το μέλλον της εταιρείας. Θα έχει συνέχεια το πόνημα του ταλαντούχου μηχανικού ή μήπως μιλάμε για ένα οριστικό τέλος;

 
Η EBR, μετά από την τρίτη σε σειρά δημοπρασία, περιήλθε στα χέρια της Liquid Assets Partners, η οποία κατέχει πλέον τους ιδιοκτησιακούς τίτλους και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας. 

Εκ πρώτης αυτό μπορεί να μην ακούγεται κακό, ωστόσο η φύση της Liquid Assets Partners ως εταιρεία εγείρει ερωτήματα σχετικά με μέλλον της EBR. Μπορεί οι εκπρόσωποι της L.A.P. να εκφράζουν ανοιχτά τις προθέσεις τους για την συνέχιση της EBR και για την εξυγίανση αυτής, προκειμένου να καταστεί παραγωγική και κερδοφόρα ξανά, ωστόσο πρόκειται επί της ουσίας για ένα γραφείο, το αντικείμενο του οποίου είναι η ρευστοποίηση πτωχευμένων εταιρειών.   

Δεν είναι λοιπόν απίθανο το να εκποιηθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της EBR, αφανίζοντας ουσιαστικά την εταιρεία από τον χάρτη. 

Αν επαληθευθεί αυτό το σενάριο ίσως μιλάμε για το οριστικό τέλος των προσπαθειών του Erik Buell στα δίτροχα. Ο ίδιος έχει συνηθίσει βέβαια στα ξεκινήματα από το μηδέν, ωστόσο με δύο πτωχεύσεις στο ενεργητικό του, δύσκολα θα βρεθεί επενδυτής που να του εμπιστευθεί κεφάλαια για να στήσει κάτι νέο. 

Μακάρι να μην επαληθευθούν όλα αυτά, καθώς ο δίτροχος κόσμος χρειάζεται τις καινοτομικές ιδέες και την αντισυμβατική λογική δημιουργών όπως ο Erik Buell. 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ