net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Andrea Dovizioso σημείωσε νέο ρεκόρ πίστας στο Twin Ring Motegi της Ιαπωνίας, και πήρε πανάξια την Pole Position.

Ο Dovi χάρισε την πρώτη pole position στη Ducati από το 2010, επί Casey Stoner!

Οι τρεις πρώτοι για την αυριανή σειρά εκκίνησης. Andrea Dovizioso, Dani Pedrosa. Τρεις διαφορετικοί κατασκευαστές. Ducati, Yamaha και Honda!

Ο Rossi δείχνει να έχει ανεβάσει ταχύτητα, και να έχει βρει την πολυπόθητη σταθερότητα κοντά στην κορυφή. Λέτε να κάνει την έκπληξη στο GP της Ιαπωνίας;

Ο Marc Marquez θα εκκινήσει τέταρτος, ενώ στην Ιαπωνία έχει μια πρώτη ευκαιρία για φέτος να πάρει το πρωτάθλημα. Πίσω του, πέμπτος θα εκκινήσει ο Jorge Lorenzo.

Πρώτη pole position για τη Ducati από το 2010

Ο Andrea Dovizioso χάρισε χαμόγελα στους Ιταλούς, αφού πήρε την Pole Position στο GP της Ιαπωνίας, και έτσι θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την πρώτη θέση. Δεύτερος ο Valentino Rossi και τρίτος ο Dani Pedrosa.

 
Από το 2010 είχε να δει Pole Position η Ducati, κι από τον... Casey Stoner! Ο Andrea Dovizioso τα πήγε περίφημα, σημειώσε νέο ρεκόρ πίστας για το Twin Ring Motegi, με 1.44.502, και καπάρωσε την κορυφή της εκκίνησης.

Πίσω από τον Dovi βρέθηκε ένας εκπληκτικός Valentino Rossi, με χρόνο 1.44.557, ενώ τρίτος θα εκκινήσει ο Dani Pedrosa, με ταχύτερο χρόνο 1.44.755. Μάλιστα ο Pedrosa είχε και μια πτώση στη 12, δίχως όμως ευτυχώς δυσάρεστα επακόλουθα.

Κι ο Marc Marquez; Ο περυσινός πρωταθλητής δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τον τέταρτο χρόνο, με 1.44.775, και από την τέταρτη θέση θα προσπαθήσει για να πάρει τη νίκη, και το πρωτάθλημα -είναι η πρώτη του ευκαιρία για φέτος. Την πεντάδα έκλεισε ο Jorge Lorenzo, που είναι πάντα υπολογίσιμος για τον αγώνα.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ