net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Bajaj Pulsar NS200!

Το Bajaj Pulsar NS200!

Το Bajaj Pulsar NS200!

Το Bajaj Pulsar NS200!

Το Bajaj Pulsar NS200!

Το Bajaj Pulsar NS200: Oι ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες του μοντέλου!

To Moto Τρίτη πρώτο σας φέρνει τις φωτογραφίες από το μοντέλο της Ινδικής εταιρείας, που θα κάνει την μεγάλη είσοδό της στην ελληνική αγορά σύντομα.

 
Σε αποστολή μας στην πίστα των Σερρών, εντοπίσαμε, στο περίπτερο της KTM, το νέο Bajaj Pulsar NS200 και σας φέρνουμε και την επίσημη επιβεβαίωση, από την KTM SEE, για την είσοδο του Ινδικού κολοσσού στην ελληνική αγορά! 
Συγκεκριμένα, ο Κ. Καλαντζόπουλος της KTM SEE μας δήλωσε ότι πράγματι η Bajaj θα είναι η νέα εταιρεία στην ελληνική αγορά. Μια πληροφορία η οποία λίγο-πολύ είχε γίνει αντιληπτή τόσο από τον τύπο, όσο και από τους ίδιους τους μοτοσυκλετιστές στη χώρα, τώρα επιβεβαιώνεται από το Moto Τρίτη! 

Φυσικά, δεν γινόταν να μην εξετάσουμε εξονυχιστικά το νέο Bajaj Pulsar NS200. Πρόκειται για μια street μοτοσυκλέτα με κινητήρα στα 200 κυβικά και θα απευθύνεται κυρίως σε όσους αναζητούν μια μοτοσυκλέτα για εύκολη καθημερινή χρήση. Σας φέρνουμε λοιπόν και τις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου επί ελληνικού εδάφους! Φυσικά, καθώς η μοτοσυκλέτα βρισκόταν εκεί για επίδειξη, δεν είχαμε την ευκαιρία να την οδηγήσουμε, κάτι το οποίο αναμένεται για το εγγύς μέλλον και θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον! 

 

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ