net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έντεκα πρωταθλήματα μετρά πλέον ο μεγάλος Έλληνας αναβάτης Enduro, Βασίλης Σιαφαρίκας.

Ο Σιαφαρίκας κατόρθωσε να επικρατήσει φέτος τόσο στη γενική κατάταξη όσο και στην κατηγορία Ε2 του Παν. Πρωτ. Enduro.

Από τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στην Αργολίδα.

Πρωταθλητής Endurο ξανά ο Β. Σιαφαρίκας

Για 10η συνεχή χρονιά (11 συνολικά) ο Βασίλης Σιαφαρίκας, στη σέλα ενός Honda CRF450R, κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2014 αλλά και την 1η θέση στην κατηγορία Ε2.

 
Ειδικότερα, ο Βασίλης Σιαφαρίκας συμμετείχε στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Enduro με την υποστήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας της Honda, Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. και οδήγησε το CRF450R του στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης στους τέσσερις (4) από τους έξι (6) αγώνες του πρωταθλήματος. Έτσι κατάφερε να κατακτήσει τόσο την 1η θέση στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος όσο και την 1η θέση στην κατηγορία Ε2

Με  αυτή την επιτυχία του ο 34χρονος Βασίλης Σιαφαρίκας μετρά πλέον 11 πρωταθλήματα Enduro, όλα με μοτοσικλέτες Honda. Αυτός είναι ένας πραγματικός άθλος με τον Σιαφαρίκα να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος Enduro. Το 2014 ο Βασίλης Σιαφαρίκας συμμετείχε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX τερματίζοντας στην 7ηθέση. Επίσης, κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα στους Έλληνες αναβάτες, κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας, στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro στην Καλαμπάκα, τον Ιούνιο 2014.

O Σιαφαρίκας μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα για το 2014, στην Καρυά Αργολίδος, που έκρινε και το πρωτάθλημα δήλωσε: «…είμαι πολύ χαρούμενος μετά τη φετινή μου επιτυχία. Το πρωτάθλημα αυτό είναι το 11ο στην αγωνιστική μου καριέρα και το 10ο συνεχόμενο , όλα με μοτοσικλέτα Honda CRF450R. To φετινό πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και είχε έντονο συναγωνισμό. Μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια αγωνιστικής δραστηριότητας, στόχος μου για την επόμενη χρονιά είναι να υποστηρίξω την προσπάθεια νέων αναβατών στο πρωτάθλημα Enduro με μοτοσικλέτες Honda.»

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ