net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Mε κάθε αγορά του Daelim Besbi 125, η ΤΕΟΜΟΤΟ σας κάνει δώρο την εργοστασιακή σχάρα και κεντρική βαλίτσα ειδικά σχεδιασμένη για το Besbi.

Με καλαίσθητο ρετρό σχεδιασμό και πρακτικές διαστάσεις, το Daelim Besbi 125 είναι ένα ιδανικό scooter για άνετες μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

Προσφορά Daelim Besbi 125

Η ΤΕΟΜΟΤΟ ανακοίνωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα φθινοπωρινή προσφορά, προικίζοντας το Daelim Besbi 125 με ένα πακέτο εργοστασιακών δώρων (βαλίτσα και σχάρα) αξίας 120 ευρώ!

 
Για την επιστροφή σας στην πόλη και στους φθινοπωρινούς ρυθμούς, η ΤΕΟΜΟΤΟ προτείνει μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει στυλ και πρακτικότητα. 

Με καλαίσθητο ρετρό σχεδιασμό και πρακτικές διαστάσεις, το Daelim Besbi 125 είναι ένα ιδανικό scooter για άνετες μετακινήσεις μέσα στην πόλη, με ιδιαίτερο look και κομψότητα. Η κορεάτικη σφραγίδα ποιότητας της Daelim εγγυάται μοναδική αξιοπιστία και υψηλά τεχνολογικά standards.
Τώρα, με κάθε αγορά του Daelim Besbi 125, η ΤΕΟΜΟΤΟ σας κάνει δώρο την εργοστασιακή σχάρα και κεντρική βαλίτσα ειδικά σχεδιασμένη για το Besbi, στους χρωματισμούς του scooter. Δώρο συνολικής αξίας 120 ευρώ.

Το Daelim Besbi 125 διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς:
  • Λευκό
  • Μαύρο
  • Μπεζ
Η τελική τιμή της προσφοράς είναι στα 1.580 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.daelim.gr.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ