net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το TVS Apache στην οριστική του μορφή

Έρχεται και σε...BMW;

Θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο το TVS Apache 300, ενώ φήμες λένε ότι και η BMW θα παρουσιάσει παρόμοιο μοντέλο!

 
Πριν από αρκετούς μήνες, είχαμε διαβάσει για το πανέμορφο πρωτότυπο TVS Akula 300, μια supersport μοτοσυκλέτα στα 300 κυβικά, βασισμένη στο BMW G310R και ανεπτυγμένη περαιτέρω από την Ινδική TVS. Τώρα, μαθαίνουμε ότι το μοντέλο θα εισέλθει πράγματι στην παραγωγή, με το όνομα Apache 300. 

H μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη στην Ινδία από τον Νοέμβριο, ενώ πιθανότατα δεν θα το δούμε εδώ, τουλάχιστον σε αυτή τη μορφή! Τι γίνεται παρασκηνιακά, λοιπόν; 

Φήμες λένε ότι η BMW θα λανσάρει ένα αντίστοιχο μοντέλο, με το δικό της σήμα, πολύ σύντομα! Αν σκεφτούμε μάλιστα τον βαθμό συνεργασίας BMW και TVS στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, τότε ίσως ακριβώς αυτό το μοντέλο να κυκλοφορήσει και υπό το σήμα της BMW! 

Aυτά ωστόσο παραμένουν ακόμη φήμες. Σχετικά με το Apache, η τιμή του στην Ινδική αγορά θα είναι αντίστοιχη με μόλις 3.600 ευρώ! Αρκετά χαμηλή τιμή θα λέγαμε, αν σκεφτούμε την Ευρωπαϊκή αγορά…

Η μοτοσυκλέτα θα κινείται από τον μονοκύλινδρο κινητήρα της G310R, ο οποίος θα αποδίδει γύρω στους 32 ίππους, με εξατάχυτο σασμάν ανεπτυγμένο από την TVS. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ