net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι είπε ο Jorge Lorenzo για τον αγώνα του Sachsenring, στον οποίο απέτυχε και πάλι να μείνει ανταγωνιστικός;

«Πρέπει να κάνω κάτι»

Απογοητευμένος ο Jorge Lorenzo μετά το δεύτερο καταστροφικό του αποτέλεσμα, δηλώνει ότι πρέπει να κάνει κάτι πολύ σύντομα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του.

 
Ο Ισπανός πρωταθλητής Jorge Lorenzo έφερε ένα δεύτερο σερί, καταστροφικό αποτέλεσμα στο Sachenring, τερματίζοντας στην 15η θέση. Στο Assen της Ολλανδίας, ο Lorenzo  είχε τερματίσει 10ος, και πάλι σε συνθήκες βρεγμένης πίστας. 

Σε δηλώσεις του, ο Ισπανός φαίνεται ότι έχει κατανοήσει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με αυτές τις συνθήκες και μιλά για αυτό: «Πρέπει να κάνω κάτι, ειδικά με τα ελαστικά της Michelin σε αυτές τις συνθήκες. Με τα Bridgestone, όταν έβρεχε, μπορούσα να παλέψω ακόμα και για τη νίκη, αλλά με αυτή τη μοτοσυκλέτα και αυτά τα λάστιχα υποφέρω π[ολύ περισσότερο»

«Έκανα λάθος στη στρατηγική μου. Ήρθα μέσα πολύ αργά, γιατί μετά τα περσινά λάθη αποφάσισα να μπω στα Pits όταν μου το ζητήσει η ομάδα. Μου είχανε βάλει τα ενδιάμεσα λάστιχα, που αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ήταν καλή επιλογή. Όπως και να έχει, δεν ήμουν ανταγωνιστικός…»

Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Jorge δήλωσε: «Θα ξεκουραστώ και θα ξεχάσω για λίγο τους αγώνες. Αλλά μετά από λίγες μέρες θα επιστρέψω στην προπόνηση και θα κάνω κάτι για να βελτιωθώ σε αυτές τις συνθήκες, για το μέλλον. Δεν είναι εύκολο για μένα και το οδηγικό στυλ μου, να νιώσω σιγουριά με αυτά τα λάστιχα» 

Τέλος, ο πρωταθλητής μίλησε για τον Marc Marquez αλλά και για το τι πιστεύει για τις βαθμολογίες, αυτή τη στιγμή: «Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα και μαθηματικά μπορούμε να το πάρουμε. Σήμερα είδαμε ότι ο Marquez αποδείχθηκε πολύ γρήγορος και πολύ γενναίος. Όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί και να πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε» 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ