net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νιάου. Όλα τα λεφτά η βαφή. Μόνο μην πέσετε σε αγέλη σκύλων.

The Predator. Ίσως η πιο εντυπωσιακή δημιουργία της Nitrinos!

Το MotoSparta, είναι προφανές το τι αναπαριστά.

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Η θήκη-τσάντα του MotoSparta, έχει πρόβλεψη και για το λοφίο του!

Predator, Sparta και Γάτα

H Nitrinos είναι μια ρωσική εταιρεία customizing που δεν περιορίζεται μόνο στις μοτοσικλέτες αλλά καταπιάνεται και με τα κράνη, με αποτέλεσμα μερικές μοναδικές δημιουργίες.

 
Αρχίζουμε από το Predator, που μιμείται τον εξωγήινο θηρευτή ανθρώπων από την ομώνυμη ταινία με τον Σβαρτσενέγκερ.  Πρόκειται για μια πιστή αντιγραφή η οποία μπορεί να κάνει το αίμα πολλών να παγώσει. Υπάρχει η βασική -άβαφη- έκδοση και προσφέρονται δυνατότητες να προστεθούν αξεσουάρ και λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν ακόμα και το τριών δεσμών laser με το οποίο ο "κυνηγός" σημάδευε τους στόχους του! Φυσικά όλα αυτά δεν κοστίζουν λίγο, αν θελήσει κανείς την full extra έκδοση, μαζί με βάψιμο - αερογραφία, θα πρέπει να υπολογίζει περισσότερα από 1000 ευρώ! 

Το δεύτερο κράνος είναι το MotoSparta που προφανώς αναφέρεται στους 300 και τον Λεωνίδα, όπως τους έμαθε όλη η οικουμένη μέσα από την γνωστή ταινία. Αρχαιοελληνικό look με το κλασικό λοφιοστάτη στον διαμήκη άξονα , "μεταλλικός" bronze χρωματισμός αλλά και πρόσθετο φύλλο Kevlar στην βάση του κράνους, ώστε να είναι δυνατή η ακριβής αναπαράσταση του σχήματος γύρω από την γνάθο και τις σιαγόνες.  

Τέλος, υπάρχει και το κράνος Neko-Ηelmet, που αναπαριστά το ποιο διαδεδομένο οικόσιτο αιλουροειδές, την γάτα.  Ως βάση χρησιμοποιείται ένα κράνος της IXS, στο οποίο προστίθενται δυο "αυτιά" κατασκευασμένα από Kevlar. Όλη την διαφορά την κάνει βέβαια η βαφή, που κατόπιν παραγγελίας μπορεί να αναπαριστά την ράτσα γατών της αρεσκείας σας, ακόμη και κλασική ελληνική κεραμιδόγατα. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα πρόσθετα αυτιά δεν δημιουργούν αερδυναμικά προβλήματα μέχρι τα 100 χλμ. /ώρα, ενώ σε περίπτωση πτώσης, σπάνε και αποδεσμεύονται εύκολα για να μην προκαλέσουν τραυματισμούς. 


 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ